B5 Passathoz hasonló autók (kényelemben?
Figyelt kérdés
1.6 és 1.9 tdiben gondolkozok (friss jogsi). B5 és B5.5 között mi a különbség? Esetleg vegyek egy 316i-t?2015. febr. 10. 11:01
1/6 anonim válasza:
Kényelemre B5 passat, vagy Audi A4 B5, Audi 80 B4.
BMW inkább sportos, először nekem is A4 B5 volt, majd egy 318i bmw. Audi sokkal kényelmesebb volt, csendesebb.
2/6 anonim válasza:
Ő kb 10 gyártó 40 típusa mint hasonló. (ha csak európait vesszük figyelembe)
3/6 anonim válasza:
B5-höz egyébként a legharmonikusabb motor az 1.8 5V. Az 1.9 TDI nagyon jó, csak ezekből a jók 850 fölött kezdődnek, B5.5-ből (ez a facelift) pedig 1.2MFT. 1.6-os Passathoz kicsit kevés, mondjuk friss jogsival tökéletesen elég, de minden más esetben ez a motor inkább Golfhoz való. Egyébként nem tudom mennyire megy a vezetés, én a Passattól is nagyobb autóval jártam 2 évig a jogsi után, nem okoztam benne kárt, de amikor átültem egy kompaktba (Golf méretűbe), sokkal könnyebb volt a vezetés városban. A nagyobbak inkább utazóautóknak valók, meg persze ha kell a hely. Ja, és kényelemben jók a Passatok, meg olcsón fenntartható, megbízható autók. 316i kisebb, mint a Passat. Amúgy E46 vagy E36-ra gondoltál?
4/6 anonim válasza:
Octavia, Superb. BMW 5 sokkal kényelmesebb, mint a 3, de magasabb a fenntartási költsége is.
5/6 anonim válasza:
Az Octavia I-nek a csomagtartója nagy, elöl is el lehet férni, de hátul nem tágas. A II már jobb. A Superb már más árkategória, 1.5 körül van egy kitűnő példány, de kényelmesebb a Passattól is. Nekem volt lehetőségem tulajdonosként élvezni (Passatom is van), eddig a legkényelmesebb autóm volt. A Passat is kényelmes, de a Superb még inkább. 5 E39 is jó kényelem szempontjából is, de igen, a költségek magasabbak.
6/6 anonim válasza:
Miért keresel "hasonló" autót, miért nem jó a Passat? Eleve a létező legjobb választási lehetőség a kategóriájában és az árszintjében. A kettő közül a B5.5 1.9TDI-vel a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!