Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B5 Passathoz hasonló autók...

B5 Passathoz hasonló autók (kényelemben?

Figyelt kérdés
1.6 és 1.9 tdiben gondolkozok (friss jogsi). B5 és B5.5 között mi a különbség? Esetleg vegyek egy 316i-t?
2015. febr. 10. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Kényelemre B5 passat, vagy Audi A4 B5, Audi 80 B4.

BMW inkább sportos, először nekem is A4 B5 volt, majd egy 318i bmw. Audi sokkal kényelmesebb volt, csendesebb.

2015. febr. 10. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ő kb 10 gyártó 40 típusa mint hasonló. (ha csak európait vesszük figyelembe)
2015. febr. 10. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
B5-höz egyébként a legharmonikusabb motor az 1.8 5V. Az 1.9 TDI nagyon jó, csak ezekből a jók 850 fölött kezdődnek, B5.5-ből (ez a facelift) pedig 1.2MFT. 1.6-os Passathoz kicsit kevés, mondjuk friss jogsival tökéletesen elég, de minden más esetben ez a motor inkább Golfhoz való. Egyébként nem tudom mennyire megy a vezetés, én a Passattól is nagyobb autóval jártam 2 évig a jogsi után, nem okoztam benne kárt, de amikor átültem egy kompaktba (Golf méretűbe), sokkal könnyebb volt a vezetés városban. A nagyobbak inkább utazóautóknak valók, meg persze ha kell a hely. Ja, és kényelemben jók a Passatok, meg olcsón fenntartható, megbízható autók. 316i kisebb, mint a Passat. Amúgy E46 vagy E36-ra gondoltál?
2015. febr. 10. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Octavia, Superb. BMW 5 sokkal kényelmesebb, mint a 3, de magasabb a fenntartási költsége is.
2015. febr. 10. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Az Octavia I-nek a csomagtartója nagy, elöl is el lehet férni, de hátul nem tágas. A II már jobb. A Superb már más árkategória, 1.5 körül van egy kitűnő példány, de kényelmesebb a Passattól is. Nekem volt lehetőségem tulajdonosként élvezni (Passatom is van), eddig a legkényelmesebb autóm volt. A Passat is kényelmes, de a Superb még inkább. 5 E39 is jó kényelem szempontjából is, de igen, a költségek magasabbak.
2015. febr. 10. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért keresel "hasonló" autót, miért nem jó a Passat? Eleve a létező legjobb választási lehetőség a kategóriájában és az árszintjében. A kettő közül a B5.5 1.9TDI-vel a legjobb.
2015. febr. 10. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!