Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha aeroxon felforrt a...

Yamaha aeroxon felforrt a hűtővizem, milyen következménye lehet?

Figyelt kérdés
Pénteken nagy hó esett le, én pedig robogóval mentem, hazafelé toltam kb 5km de járt a motor és húztam a gázt is kicsit mert nagyon csúsztak az utak és nem bírtam volna tolni ha nem "segít" a motor.azt vettem észre ahogy visszanéztem, hogy az úton rózsaszín folyadék van, kb az összes hűtőfolyadékot kinyomta a kiegyenlítő tartálynál, utána kb 10 percenként megálltam és vártam pár percet, hogy lehűljön de sajnos kénytelen voltam használni mert dombokon lehetetlen lett volna feltolnom :/ Hazaérve feltöltöttem fagyállóval miután lehűlt, könnyen indul, jól megy semmit nem látok rajta, lehet ettől függetlenül valami baja? A motoron gyári 50ccm blokk van. Köszönöm a válaszokat! :)

2015. febr. 9. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
ellenőrizgesd a folyadék szintet, ha nem fogy, nincs baja
2015. febr. 9. 22:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséged! :)
2015. febr. 9. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt most megúsztad.

Csináld amit első mondott.

2015. febr. 9. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Jól bírják ezek az Aeroxok plusz tél van ami hatalmas mák! :D

Amúgy mennyit megy? Ilyenen is gondolkozom munkába járásra.

2015. febr. 10. 13:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Figyelni fogom :)

Hát nekem van rajta egy stage6 sport vario, és egy sport kipu, 80Kg om alatt a 100 at simán viszi de ültettem már rá a 120-ra is, de sokat csal az óra, gps szerint 90-100 a vége! Az viszont tény, hogy úgy tűnik elnyűhetetlen a motor, fogyott már ki a olaj úgy mentem vele kb 30km-t most a víz és még mindig tökéletesen működik! :)

2015. febr. 10. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
A gyuru is elgyengulhet pl. Nekem a cross motoromban forrt fel a viz es oda lett a maradek kompresszio is
2015. febr. 11. 01:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is fekvo minarelli. Csak malaguti f15.

leo vince stage 6 kipufogo. Dr 70 evo vashenger. Gyari vario 4g gorgokkel. polini kevlar szij. 50%os kuplungrugo de gyari kuplung. Gyari kuplungharang. Malossi narancs 30%os asszem a kontrasztrugom. 19es phbg karbi. polini blue filter levegoszuro.

Na igy nekem 100at megy es fogyaszt 5 liter alatt jocskan. a karbi miatt emelt alapjaraton megy igy forr a viz a piros lampanal.

Ha cserelnem a kuplungrugot 100%osra vagy 120as polinire akkor ugy gyorsulna mint 1 repulo. Ha adnek neki 1 polini race vagy stage6 pro replika kipufogot akkor menne 120 folott is.

Gondold el h mit kapnak az emberek amikor 10pnal eloz 1 szaros robogo.

Amugy nekem is kibirt mindent. Tele omlott benzinnel. Fogyasztott 7 litert. Nem volt rajta legszuro par napig. Eldugult a karbi. vizes volt a benzin es rossz az olaj.

DE MEGY

2015. febr. 11. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!