Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megálltam egy pillantra a...

Megálltam egy pillantra a buszmegállóban, megbirságolhatnak-e?

Figyelt kérdés
A Blahán szerettem volna kitenni az utasomat, ezért megálltam a buszmegállóban egy pillanatra (kb 15 másodperc), majd mentem is tovább. Kreszbe ütközik ez? Mert ugye mi van, ha vészhelyzet miatt állok meg? (pl begörcsölt a lábam, vagy bármi) Itt persze nem ez történt, de nem tudtam máshol megállni. Van ott kamera? Ha büntetnek, mekkora összegre számithatok?
2015. febr. 9. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
hát szép is lenne ha ilyenért büntetnének...nem egyszer álltam már meg buszmegnél egy röpke pillanatra , meg mindenki ott áll meg álltalába ha valakit kiraknak.., tény ha jön a busz akkor ne állj ott , de érted
2015. febr. 9. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, KRESZ-be ütközik és ha épp meglát egy rendőr, akkor megbüntethet érte.
2015. febr. 9. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"40. § (5) Tilos megállni:

h) más járművel a villamos, autóbusz vagy trolibusz megállóhelyet, illetőleg taxiállomást jelző tábla előtt 15 méter, utána 5 méter távolságon belül, kivéve, ha útburkolati jelből más következik;"

igen, tilos, de naponta legalább százak, ezrek csinálják ezt. Ha nem jön mögötted a busz ami pont nem tud megállni, a kutyát se érdekli.

2015. febr. 9. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
hát ja...
2015. febr. 9. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát mi a francért van az elakadásjelző az autóban, koma?!

Elakadtál. Bocsánat!

2015. febr. 9. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!