Volt mar valaki jogsi utankepzesen, ittasvezetes miatt vettek el a jogsim csak kivancsi lennek valakitol aki mar megjarta ezt h mire szamitsak?
Figyelt kérdés
Jol megszivtam meg kb egy fel eve elvettek a jogsim bulibol mentem volna haza deakterrol a moszkvaterre nagyon rovid lett volna az ut ugydontottem hazadobom a kocsim hajnali 4 korul ne keljen mar visszamennem erte reggel..mentem 200 metert es keessz..kerdesem az lenne hogy van e vki aki ezt az utat mar megjarta a tovabbkepzessel miket kellett csinalnia mennyibe fajt kb..? en 0.52 ot futjam(ha jol tudom 0.20 tol buncselekmeny) nemtudom az en fujasom milyen kategoriaba esik..most kulfoldon vagyok de ha ujra Mo-on lennek megcsinalnam.. valaki ?2015. febr. 9. 07:13
1/3 anonim válasza:
Nálam nemvolt semmilyen utánképzés,pénzbírság+fél év bkv...
2/3 anonim válasza:
0.01-től bűncselekmény, zéró tolerancia van.
3/3 anonim válasza:
Mondtok itt hülyeséget hogy "0.01-től bűncselekmény zéró tolerancia van"... egyébként a kérdés meg nem arra irányult, hogy bűncselekmény-e vagy sem mert azt ő is tudja hogy a 0.52 az az...Plusz a zéró tolerancia nem azt jelenti, hogy bűncselekmény vagy sem, hanem azt hogy akármilyen kicsit is kimtatnak már kapsz érte valamit. vagy helyben pénz bírságot, vagy elveszik a jogsid és mehet a móka a bírósággal. egyébként én még decemberben fújtam 0.4-et és első fokon kaptam 9 hónap eltiltást és 20 nap közmunkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!