Vento 1.6 eszi az olajat, mi melyik negoldast javasolnatok?
Van egy WV Ventom 1.6-os 8v 75le.
Eszi egy kicsit az olajat, nem nag mennyisegben.
Volt amikor keken fustolt, atota ontottem bele 15w40es olajat plusz meg tomitoanyagot(nem tescos felet), es azota nem fustol (elotte sem fustolt ugy mint egy idiota)
A kerdes lenyegeben az lenne , hogy kb a megcsinaltatasa mennyibe kerulne mindennel egyutt? Mar tobb szerelot is kerdeztem, de egyik sem tudott normalis valaszt adni.
Egyebkent ero az van a motorban, ahoz kepest hogy 290.000van benne, nagyon szeretem.
Motort is cserelhetnek, talaltam is egy jot, de ha lehetne akkor inkabb megcsinaltatnam a mostanit, hisz ezen a probleman kivul megvagyok vele elegedve.
Ti melyiket valasztanatok? Illetve ahogy kerdeztem, a megcsinaltatas mennyibe fajhat?
Az első jól írta, ha valóban ennyi km van benne, akkor nem valószínű, hogy a henger/gyűrűk kopottsága miatt eszi az olajat.
Kompressziót kell mérni mindenképp, és több helyen is!!
Lehet, a szelepszárszimeringek a hibásak, szerelvezetők töröttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!