Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E36 motor átépités! 2. 0...

BMW E36 motor átépités! 2. 0 helyére 2.8?

Figyelt kérdés

Mielött a powerfanatics-et javasolnátok, már 3 órája böngészem, de nem találtam megfelelö választ.

Adva van egy e36 320i 1994 kupé, amiben a motor messze elmarad a várakozásaimtól.A karosszéria nemrég lett felujitva, igy nem masik autót szeretnék.

Van egy angol 528ia 99/06 ejvárat.Ennek a motorját szeretném beleoperálni a kupéba.

A kérdésem akövetkezö:

kábelezésnél mit kell cserélnem?kábelek, kulcs?

váltó milyen ajánlott ? 325 tds?

kardán, speer is cserés?

2015. febr. 8. 18:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom nem azonos motorkóddal rendelkeznek a motorok, így sanszos, hogy kell hozzá a 28i computer, ews, kulcsok minden.

Váltót szerintem hagyd meg a régit, dízel váltó egy benzinesbe?

Kardán difi nem feltétlenül szükséges, ha jól tudom 20i-be már nagyházas van, ha nem akkor ajánlott a csere.

Én még mondanék egy 28i kipufogó szettet is, azzal lesz az igazi, legalábbis nekem ajánlották. Én is motorcsere előtt állok és még nem tisztázott minden, mit kell majd cserélni, de később többet tudok mondani.

2015. febr. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!