BMW 725 TDS? Vélemények a motorról?
Figyelt kérdés
e38, nagyon tetszik, nem kell 5-ös, nem kell 3-as. Általában benzin párti vagyok, hajtottam sok dízel autót, valahogy a benzines közelebb áll hozzám, de ez ilyen apróságokon múlik, hogy nem tetszik a traktorhang, a benyást jobban lehet pörgetni, ilyesmi.
Mit lehet tudni erről a dízelről?
2015. febr. 7. 13:41
1/8 anonim válasza:
21 éves hűlyegyerekek álma az ilyen autó.
arra jó is másra nem
2/8 anonim válasza:
Azonkivül, hogy alig bir elindulni a 7-es BMW ezzel a motorral, még rengeteg betegsége is van: hengerfej, adagoló, vezérlés, stb. Ja, és cserében meglepően nagy a fogyasztása is. Szóval nagyon jó választás.....
3/8 anonim válasza:
Néztem videót a youtubon. 180-ig majdnem kiment az óra mutatója. a swift menteteljesítmény egy Volga fogyasztással szerintem ez így rendben van.
4/8 anonim válasza:
Sajnos a TDS motor egy ipari hulladék, persze ezek között is van egy pár széria, ami egész jó, de motorkódot nem tudnék mondani.És nem eszik kevesebbet egy benzinesnél, viszont nem is megy úgy.
5/8 A kérdező kommentje:
Az első idióta hozzászólásán kívül hasznosak voltak a válaszok, köszönöm. Akkor maradjunk a nagyobb benzinesnél.
2015. febr. 7. 18:20
6/8 anonim válasza:
a tds az örvénykamra miatt hulladék. mindig hengerfejes.
7/8 A kérdező kommentje:
a sorhat 728i? Azt hiszem, hogy V8-ra sem vágyom vagy annál nagyobbra...
2015. febr. 8. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!