Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Picasso 1.6Benzin vagy Zafira...

Picasso 1.6Benzin vagy Zafira 1.6 Benzin? Szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Nekem a legfontosabb szempontok:a megbízhatóság,fogyasztás,alacsony szervízköltség és három kisgyermek elférlyen hátul.

#Picsso #vs.Zafira.
2015. febr. 3. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:

[link] olvasgass ott róluk.

Csak az egyiket ismerem így inkább nem írok saját véleményt.

2015. febr. 3. 11:46
 2/5 schocko ***** válasza:
Jazz 1,4
2015. febr. 3. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
A Zafira megbízhatóbb és olcsóbbak az alkatrészek, a Picasso praktikusabb de sok a nyűg vele. Fogyasztásuk viszonylag magas mindkettőnek. Én japánt vennék, pl Corolla Verso. Elképesztően megbízható és jól is fogyaszt.
2015. febr. 3. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:

"fogyasztás,alacsony szervízköltség"

Hát igen, ez a kettő ellentmond sajnos. Mert ugye keveset a dizel fogyaszt, de azokra ha költeni kell, akkor kiürül az ember zsebe. A benzinessel meg nem sok gond van, meg olcsó hozzá minden, de az 1.6-os ekkora kasztniban zabál, 8-9 akár 10 litert is. Szóval el kell döntened hogy mit szeretnél.

Amúgy bátyámnak van 1.6-os Zafira, tényleg hatalmas, és nagyon praktikus autó, évek óta nincs semmi gond vele, de elég szomjas gép, mint mondtam.

2015. febr. 3. 12:25
 5/5 chips1 válasza:
Szerintem Zafira,de 1.8as(125LE) motorral.Fogyasztása városban 8.5L ,de jóval erősebb is,ami kell a súlyához.
2016. aug. 7. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!