Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Vitara autómon az...

Suzuki Vitara autómon az automata difizárnak hogyan kellene megfelelően működnie?

Figyelt kérdés
Úgy halottam, hogy felező bekapcsolásakor automatikusan lezár, viszont ez nem történik meg. Mit tegyek? Vagy valami más megoldás van, én tudtam rosszul, vagy nem jól működik? Tönkremehetett? Mivel még csak most vettem, így nem tudom, mi a helyzet vele. Ja és 1991-es évjáratú, ha ez számít valamit.
2010. febr. 9. 18:39
 1/3 anonim válasza:
A Suszkákban nincsen keresztdifizár!Ahogy kapcsolod az elejét az zárja össze az elsö és hátsó hidat,tipustól függően lehet ez elektromos kapcsolóval is!
2010. febr. 13. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
De a kerék agyban valami automata felirat van, és elméletileg automatán kellene bekapcsolnia a difizárnak, és ez csak az első kerekeken van, a hátsón nincs ilyen felirat. Nem tudok gombról vagy egyéb elektronikáról. Amikor vettem azt mondták automata, de a hóban megbizonyosodtam róla, hogy ez nem így van. Tudom, hogy a Suzukikban nincs keresztdifizár. Válaszod köszönöm!
2010. febr. 17. 17:33
 3/3 anonim válasza:
a féltengelyzár automata.... régebbi suzukiknál kellett 4kerék-nél bekapcsolni az első kereket... (kerékagyban van a féltengelyzár kapcsolója.... vitaránál nem kell ilyet kapcsolni, amikor 4kerékbe teszed, bekapcsolnak az első féltengelyzárak... amikor visszaraktad 2kerékbe, akkor tolass kb. 10 métert, akkor fog leoldani a féltengelyzár... ha úgyhagyod a féltengelyzárat, akkor megnő a fogasztás, mert akkor visszaforognak az első kerekek, és forgatják az első difit feleslegesen...
2010. szept. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!