Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Beletolattak a kocsimba. Ezt...

Beletolattak a kocsimba. Ezt meg lehet még javítani? Vagy kuka az eleje?

Figyelt kérdés

Ma reggel azzal kellett szembesülnöm, h a parkoló autómat vki szépen elintézte az éjszaka folyamán.Persze a gerinctelen féreg még arra se volt képes, h leírja 1 cetlire a telefonszámát.Persze a biztosító nem fizet.Én meg meg szeretném úszni a legolcsóbban.

[link]

[link]

2015. jan. 31. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Hol történt az eset?
2015. jan. 31. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Hát szerintem azt lehet ezzel hogy visszaigazítják és meghegesztik a műanyagot. Majd leköszörülik aztán lefestik. Hát szerintem 20 ezer forint max.
2015. jan. 31. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
1-es. A parkolóban!
2015. jan. 31. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
nincs itt nagy gond.....szlovák rendszám meg bmw van,telik majd rá hogy megcsináltasd!
2015. jan. 31. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Utolsónak valahol igaza van, ettől függetlenül genyó dolog beletolatni más kocsijába, ennél is szemetebb lelépni szó nélkül.
2015. jan. 31. 20:30
 6/10 A kérdező kommentje:

2-es köszönöm a hasznos választ.

4-s válaszadó:

Szlovákiában élek, ezért van a kocsin szlovák rendszám.Ez pedig nem 1 BMW, hanem 1 škoda fabia 2.

2015. jan. 31. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
27%

Erről eszembe jutott egy történet, amit meséltek.

A nyanyát megbüntették rossz helyen parkolásért, ezután fel volt háborodva és megkérdezte, hogy ott azt a BMW-t miért nem büntetik meg? Erre azt a választ kapta, hogy mert hölgyem az a BMW szabályosan parkol, Ön meg nem.

Tipikus proli színvonal, na az ilyeneknek úszik vérben a szeme a fórumokban és a hírekben is, ha egy BMW-s cikk van. Aztán még az autókat sem ismerik :o) Már a Fabia 1-en is hasonló maszk volt.

El kell vinni egy karosszériás-műnyagoshoz, aki ha érti a dolgát, úgy eltünteti a sérülést, mintha nyoma se lett volna.

2015. jan. 31. 20:49
 8/10 SándorÚr ***** válasza:
78%
Mikor írtad, hogy szépen elintézték a kocsidat minimum arra gondoltam egy terepes Ifa átment rajta. De ez annyira nem veszélyes, talán egy kis műanyagos munkával meg is úszod
2015. jan. 31. 21:10
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát, teljes műanyagnak látszik, de van ott fémréteg is.

Mondjuk ez is épp elég baj.Felesleges pénzkidobás, intézkedés, idegeskedés és mindez azért mert vki nem tud vezetni és még tartás sincs benne.

2015. febr. 1. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Én lehet, hogy inkább vennék egy bontottat és azt fényeztetném le+ rakatnám fel. Ez a lökhárító már sosem lesz olyan mint a régi. Persze lehet javítani, de a munkadíj annyiba fog kerülni mint egy bontott lökös és javítás után a tiédet is kell fényezni.
2015. febr. 7. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!