Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen családi dízel kombit...

Milyen családi dízel kombit ajánlanátok 2,5 -3 millió ft körül? Szeretnék minél kevesebb km-est és fiatalabbat venni, de ugyanakkor megbízhatót.

Figyelt kérdés
kombi,családi autó, dízel,

2015. jan. 30. 16:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy te vagy-e, akivel egy másik kérdésnél már elég rég óta beszélünk az Octaviarol.

He nem, akkor elnézést, és Nyugodt szívvel ajánlom az Octavia 1.6 CR TDI-t. Esetleg egy kicsivel erősebb motorral a 2.0-s verziót.

2015. jan. 30. 19:54
 12/25 anonim ***** válasza:
én Mondeot vennék
2015. jan. 31. 13:43
 13/25 A kérdező kommentje:
Mondeo nem rossz. Egyébként idősebb is belefér ha tudsz mutatni olyat kedves 10-es :) Én lennék a legboldogabb, az állapot fontosabb, mint ha mondjuk 4 helyett 5éves pl. vagy valami.
2015. jan. 31. 20:08
 14/25 A kérdező kommentje:
Ford 1.6 TDCI 116 LE-s motorjait néztem, egész jól fogyasztanak, bár a 2.0 is.
2015. jan. 31. 20:09
 15/25 anonim ***** válasza:

[link]

Ehhez mit szólsz?

Szerintem minden kritériumnak megfelel, nézd meg a felszereltséget, belső teret, én megvenném ha lenen ennyi pénzem.

2015. jan. 31. 21:03
 16/25 anonim ***** válasza:

Pont tegnap linkeltem át ezt a Mondeot havernak, nézze meg milyen felszerelt, csak hát nekem nem elérhető az ára miatt, te ilyet keresel, talán jó, meg kell nézni.

De ha nem lenne ilyen felszerelt lehet Octaviat, vagy egy CR TDi Passatot néznék, de pont a felszereltség az ami miatt sokat ér szerintem.

2015. jan. 31. 21:06
 17/25 anonim ***** válasza:
Garanciát adnak mellé, nagyon nem nyúlsz mellé, de élőben derül ki minden, volt-e törve, stb, na de nem akarlak rábeszélni még azt hiszik én árulom :D Csak tetszik nekem is.
2015. jan. 31. 21:08
 18/25 A kérdező kommentje:
Nekem ez az ülés egyáltalán nem gyerebe, a biztosítás meg nem lenne olcsó rá, nincs semmilyen bónuszom.
2015. jan. 31. 21:11
 19/25 A kérdező kommentje:
Passattal az a baj, hogy ennyi pénzért nincs és magas a szervízköltsége azt hallottam.
2015. jan. 31. 21:12
 20/25 anonim ***** válasza:

Nézzél Ghia felszereltséget, abba nem ilyen kényes anyagból van az ülés, és azok is fel vannak szerelve rendesen.

Egyébként biztosítás miatt kár kissebbet venni, pár ezer forintról van szó, anyu nevére 35 ezer egy 350 lóerős autó A0-ba, és egy 1,4-es kisautóra fizet most kb.18 ezret évente, annyit nem fogsz rajta mint gondolnád.

De az lehet, hogy a 2.0TDci jobban sikerült motor..

Viszont ha Octaviát nézel, az 1.6 Cr tdi-t próbáld ki forszírozotabb helyzetben is, nekem kicsit kevés volt az erő! Főleg ha ültök benne 3-4-en plusz csomagok.

2015. jan. 31. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!