4 éve robogózom, szeretnék váltani mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
A szó több értelmében is szeretnék váltani. Sajnos olyan kritériumaim vannak amik megnehezítik a döntést. Nem szeretnék 2T motort, váltós motort szeretnék, de csak B-s jogsim van. Egyszóval 4T váltós motort ajánljatok :D 4éve 50-es 4T robogózok, eddig elvoltam a forgalomban az autók kerülgetésével, de már unom. Korlátlan A-ra 2016 tavaszán fogok menni...fel van adva a lecke. Ja és tudom, hogy gyenge szar lassú a 4T stb. nem kell ezeket megemlíteni, nem az a dolog lényege. Biztonságos motorkezelés, majd úgyis lesz erős motorom :)2015. jan. 30. 14:22
1/8 anonim válasza:
4T 50-es, váltós nem hiszem hogy létezik, de ha van is, gyenge. Remélem a korlátlan jogsival max. egy 250-essel kezdesz!!
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, egy cbf 250 a terv. Már egyszer elkezdtem az Ak-t ilyenen tanultam, csak munkahelyváltás miatt nem tudtam befejezni..
2015. jan. 30. 14:33
3/8 anonim válasza:
Húzd még le azt az egy évet kis robin, nem éri meg ennyi időre váltani.
4/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam..
2015. jan. 30. 17:19
5/8 anonim válasza:
sztem nincs is 4t 50-es ami váltós
6/8 A kérdező kommentje:
De van. Romet CRS 50, Orion YX50, Kinroad xt50..kb ennyi :D
2015. jan. 30. 17:52
8/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de gondoltam hátha valaki használ ilyet és felvilágosít :D
2015. jan. 31. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!