Szerintetek is romás egy fekete Mercedes? Pl. Ez, amit linkelek a leírásba.
2015. jan. 25. 20:08
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire romás,de mindenesetre elég surmós a géposztály.
4/8 anonim válasza:
Ahh nem hiszem el, holnap költözök el innen.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát szuper...Akkor van még mit finomítani az ízlésemen. Legalábbis autók terén. Férfiakban esküszöm, nem a suttyó-cigányos típus jön be:D
2015. jan. 25. 22:54
6/8 Wadmalac válasza:
Hát ez tutira valami hitel-nemfizetés miatt bankba visszarántott és azóta nem elkelt vas.
Ár jó, állapot valószínűleg jó.
Akkor válik surmóssá, amikor nem tudod vele kulturáltan kezelni a sávokat, az index-kart, kerülni a mozgássérült-parkolókat és a zebrán parkolást meg az megadni elsőbbségeket.
7/8 anonim válasza:
Bírom ezt az általánosítást...
Ez egy szép elegáns kocsi.
Nekem is Mercim van és nem vagyok sem roma, sem suttyó.
8/8 anonim válasza:
Egyrészt mára egy leamortizálódott hülyegyerek verda, másrészt cigányos, harmadrészt a legrosszabb motorválasztás, ami létezhet, legalábbis fogyasztás terén. Város 16 liter, és sehol nem lehet 9 liter alá vinni városon kívül. A hangja az egyedüli erénye, és a 160KW.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!