A H3 könnyebb mint a H2, szerintem ilyen 15 literrel el lehet vele járni...
2010. febr. 9. 16:02
12/16 anonim válasza:
hát mondjuk 15-el se lehet..
2010. febr. 9. 17:26
13/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. igen, a hummer h2 össztömege 3490
2010. febr. 9. 17:40
14/16 anonim válasza:
igen meg egy V8as Vortex motorja van...
9kiló jut egy lóra terheletlenül (teherleten:11)
és 5.2 kg jut egy NMre (terhelten:7.1)
Ugyanez a h3 esetében:
9.6kgra jut egy ló terheletlenül (terhelten:11.8)
és 7.1 kgra jut egy nm terheletlenül (terhelten:8.78 az érték)
A kissebb öthengeres motornak tehát JÓVAL TÖBB munkát kell végeznie a kasztni mozgatásáhol (mivel nem forognak sokat és nyomatékból oldanák meg és mint a fent leírtak alapjában jóval rosszabbul áll lóerők és nyomatékfronton a nagytesóhoz képest.)
Röviden.
Lehet hogy könnyebb de fajlagosan gyengébb így ha szeretnénk hogy "mozgékony legyen" akkor oda kell neki lépni ami azt eredményezi hogy 25liter\100km.
Amúgy meg, aki fogához b@ssza a garast az ne vegyen hummert mert akár utánna is kötheti a benzinkutat!
2010. febr. 9. 18:00
15/16 anonim válasza:
Jó hát,ez full hülyeség,hogy első autó.Van akinek valamiért eléggé jól megy a vezetés,például nem azért hogy magamat fényezzem de ittvagyok ÉN.Nekem jólett volna egy hummer H3.Jogsi nélkül vezettem,gyakoroltam apukám kocsijával ,így jól tudtam vezetni,és érzékem is van hozzá.Jo tapasztalatokat gyújteni kell,(hóba vezetés,megcsúszás,majdnem baleset stb),de aki megteheti és benne van a vérében a vezetés lazán megteheti,de szerintem aki egy hummerh3ast vesz az nem rohad itt a gyakorikerdesek.hu-n és nem itt teszi fel kérdését,mivel(itt szegényebb emberek járnak fel)nem dusgazdagok,igy ugyis mindenki csak irigykedik 18/F
2010. febr. 9. 19:48
16/16 anonim válasza:
miért irigykednének a hummer h3 nem is olyan drága,akkor lennének irigyek ha pl: egy bentley continental gt-t venne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!