Melyik a legmenőbb motor, amit mások irigyelnek és lehet vele villogni?
mi az a wow ? :D
amúgy neked tényleg egy simson való, a motorozás az egy életérzés és nem egy villogási forma.. vegyél egy lepukkatt szar verdát meg bele 3000W-os hangcuccot mint a többi fiatal hülyegyerek és játszd az eszed padlógácoz..
Az olasz és az amerikai V2es motorok bizony elég szép hangúak
Igazából azok a gyártók amik ritkábbak és tényleges becsület övezi őket.
Ducati (a motorok ferrarija)
Harley Davidson (bármelyik)
Triumph Rocket
KTM
Aprilia
Suzuki Hayabusa igazán céltalan péniszhozzabbító
üdv.
Én a nagy amerikai choppereket nézem meg csak.
A többi nem érdekel.
Suzuki GSXR 1000
Nah azt hétsz*ntség hogy mindenki megnézi!
Honda VTX 1300
Ilyen már nem is lehet kapni de ha utánanézel érdemesmegvenni :D (ha meg tudnád tartani:D)
Jónapot kívánok!
Egy zöld Simsont akartam megvenni, de elkapta előlem egy gyűjtő. Lett másmilyen színű Simsonom. Gyári kinézetű, mókolás nélküli példány. Megnéznek vele, utánam fordulnak, mosolyognak, kocsikból intenek, utasok egymást bökdösik, hogy odanézz. Kicsi, könnyű, jól motorozható, mindenhol elfér, nagyon retró, nagyon veterán, szép állapotú, gyönyörű hangja van, és körülötte 10 méteres körzetben nyolcvanas évek van, amíg odébb nem megyek vele. A legkirályabb. A gixeresekkel meg 30 év múlva találkozunk és megbeszéljük. Én ugyanezzel jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!