Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt csúfolják manapság igényes...

Ezt csúfolják manapság igényes BMW-nek?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 23. 19:00
 1/7 Koaxk Ábel ***** válasza:
43%

Nekem, nem tetszik!

Számomra pont az jön át, hogy tipikus "hülye gyerek" autó.

BMW szigorúan patent gyári állapotú legyen!

2015. jan. 23. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Az egymondatos alapigazságokat képpel megfogalmazó lájkvadász megosztós oldalakon nem jellemző, hogy sokat törődnének a kép tartalmával. Tehát az "igényes BMW" kifejezéshez bármilyen bajor autót hozzá lehet kapcsolni, mer' mindegy az.

Egyébként attól, hogy nekem nem tetszik, még igényes munkáról van szó, egyszínű a karosszéria, nincsenek rajta sárkányos-lángnyelves matricák, nem állnak csálén a karosszériaelemek, nincsenek eltúlzott, bazári díszítőelemek rajta. Sokkal jobban néz ki, mint a telepi suhancok által toldozott-foldozott E36-ok és E39-ek.

2015. jan. 23. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezt a képet egy 17 éves kis pöts boyracer gyerek csinálta aki ilyen 20 éves roncsra veri ki.

A BMW nálam az E90-nél kezdődik, csak ennek az ára 2 millió felett van nem pedig 500 ezer ft.

2015. jan. 23. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
De szerintem E90-ből a a 2 milliós az olyan mint E36-ból a 200e Ft-os.
2015. jan. 23. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

Igényes? Igen.

Egy rozsdás, talán motor-futómű hibás kocsit olyan szinten felújítanak, hogy hibát nem találsz benne.

Motor-váltó-futómű tip-top, aztán kasztnit is.

Személy szerint nálam nem ez az igényes kategória, hanem ez.

[link]

Bár nem vetem meg az ültetést, 19-20-as felniket, picit befelé döntött hátsó kerekeket, egyedi kipufogórendszert, stb.

Lényeg, nem csúfolódik senki sem, van akinek ez az igényes, van akinek nem tetszik.

Suzukit is sokan ajnározzák, mégsem kéne, még ha ingyen dobnám utánam.

Személyes véleményem.

2015. jan. 24. 02:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező: szerintem erre mga a tulaj sem mondja hogy igényes.
2015. jan. 24. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Megnézném mondjuk melyik boyracer mászkál egy klasszikus M3-assal például.

Az igényesség dolog meg ott kezdődik, hogy nem sufnituning, hanem izlésesen összeválogatott alkatrészek, lehetőleg értelmesen beszerelve.

2015. jan. 24. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!