Audi A4 vagy Toyota Corolla?
Ilyen audi [link] , vagy ilyen Corolla [link]
Mindkettő 1.6 benzinmotorral érdekelne, Melyikkkel járnék jobban? Audi 2004-es Toyota 2007-es. Rozsdásodás, szervizköltség stb... Audinak több baja lehet mint a Toyotának? Viszont a Toyotába meg drágább az alkatrész igaz? Melyeiket választanátok ha egy megbizható olcsó fentartású autót szeretnétek? Az Audiban kettőstömegű is van...
Corolla. Mondom ezt 10 ev Toyotazas utan.
Egyaltalan nem dragabb bele az alkatresz (az Audihoz kepest meg garantaltan nem), raadasul ritkabban is kell bele. Az Audi nagysagrendekkel szervizigenyesebb es haklisabb auto, mint a Toyota, a felszereltsege adott esetben jobb, cserebe tobb minden is romolhat el rajta.
Nem rossz az audi benzin motorja sem, nem problémás darab.
De az a benzin motor nem is a takarékosságról, és erőről szól.
Toyota fiatalabb, újabb konsktrukció.
Audi: Megbízhatóak az 1.6 8V hengerenkénti injektoros motorjai. Nem a legerősebbek. Van akinek sikerül jót kifogni belőle, vigyáz rá és meg van elégedve vele, de vannak más vélemények is. (Audi márkaszervízben vagyok tanuló ilyenekkel nem sűrűn találkozom. Ha mégis akkor az csak nagyszervízes vagy kopóalkatrész hibás.)
De én Toyotás vagyok Toyotám van, kicsit öregebb (30feletti :D) szóval inkább azt mondom hogy Toyota. De szerintem akármelyikkel jól járhatsz, ha jót fogsz ki :)
Csak a japppán, csak a japppán :-)
Én Hondab_zi vagyok, nyugatiból legfeljebb egy BMW R1200 kellene
Mindkettőről van tapasztalatom,nálam az Audi oldalára billen a mérleg,
A Toyota szerkezetileg nagyon jó,már le rohad róla minden,az még mindég megy,de pont ez a baja,hogy a kasznijába nincs anyag,belül műanyag,amik egy idő után vagy szorulnak,vagy törnek,kopognak,zörögnek.
Audival meg -15 fokban is ha hidegen elindulsz,nem nyikorog semmi,egészen más anyagból van,nem lehet egy órában említeni ,még ha öregebb is,nem látod meg benne,hogy 26000 km,vagy 126000 km van benne,úgyhogy egy állapotfelmérést csináltass,tízet megér,persze ha az Audi mellett döntesz.Én az 1,9 PdTdi motorral választanám,(nekem pont ugyan ugy indul,mint mikor 26 ezerrel megvettem).
Én automban 250000 km van,a kopó alkatrészeken kívül csak az olajcserék,15 ezrenként,a szűrővel,plussz a pollen szűrővel,ez 25 ezerben fáj.Vezérműszij 100 ezrenként,ez 60 ezer,ennyi kiadás nagy vonalakban...ülj bele,próbáld ki mindkettőt,ne kapkodd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!