Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok ajánlani Budapesten...

Tudnátok ajánlani Budapesten egy jó Nissan szervízt?

Figyelt kérdés

Olyanok segítségét kérném, akiknek már van tapasztalatuk Budapesti Nissan(vagy Nissanra szakosodott) szervizekkel. Legfőképp az érdekel, hogy mennyire megbízhatóak, és persze az ár sem utolsó szempont. Gondolom a márkaszervizek a legmegbízhatóbbak, és a legdrágábbak is, de nekem egy arany középút megoldás kellene, ha létezik ilyen.

Köszönöm minden válaszírónak!

2015. jan. 21. 10:23
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

1037 Budapest Virág Benedek u. 22.

szervizvezető: Kaltenecker István

Jó tapasztalatom van velük, és meg lehet velük beszélni, hogy mit szeretnél.

2015. jan. 21. 12:15
 2/2 anonim válasza:
A helyedben a Nissan Hovány szervizébe mennék (1095 Bp, Máriássy út 5). Én azt tapasztaltam, hogy tévhit az, hogy a szakszervizek sokkal drágábbak, mint a "sufni műhelyek". Vannak akcióik, régi modellekre is jó kampányaik, a szaktudást, és a speciális műszereket pedig meg se említsem. Egy átvizsgálásra, árajánlat kérésre biztos, hogy először hozzájuk mennék.
2015. jan. 22. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!