Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő alatt lehet letenni...

Mennyi idő alatt lehet letenni egy "A" kategóriás motor jogosítványt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kötelező vezetési óra 26 óra. Azt is tudom, hogy milyen vizsgák kellenek.

Amit nem tudok, és sehol nem találok leírást, hogy ha intenzív oktatást választanám, akkor mennyi idő alatt végezném el.

Tegyük fel, hogy idő és pénz is megvan rá.

Akkor kérhetem, hogy a 26 óra kötelező vezetést 7 nap alatt elvégezzem. (ebben az esetben napi 4 óra vezetés, és 1 napnál 2 óra vezetést jelentene)

Ha nem lehet akkor mennyi a leggyorsabb idő?

Ha valaki online elvégzi a kresz vizsgát, akkor mehet rögtön az elsősegélyre majd a 26 kötelező óra után a vezetői vizsgára is? Vagy, hogy szokott lenni?

2015. jan. 18. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Napi két óra a maximum, amíg valaki meg nem cáfol.
2015. jan. 18. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

Ja, 2 óra... Volt hogy 6-ot vezettem, mert így jött ki a lépés, de legalább megkérdezte az oktató hogy vállalom e és így jobban fogytak az órák.

Egyébként hiába kapkodsz, a gyakorlatot nem lehet megkezdeni ápr. 1 előtt. Miért? Mert ez a szabály. A motoros oktatás október végétől ápr. 1 ig nem engedélyezett. Szóval ha most elkezded akkor úgy június lesz mire kezedben a jogsi.

2015. jan. 18. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Májusban mennék nem most...
2015. jan. 18. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Számolj 3 hónappal csak a tanfolyamra és a gyakorlatra, hogy a jogsid mennyi idő alatt jön meg az lehet 1 hét is vagy 4.
2015. jan. 20. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!