Honda Lead AF20 (50ccm-es), elszállt belőle a gyűrű, kapott új dugót meg fúrva lett kövi méretre, de 2 perc után leáll?
Figyelt kérdés
Mikor összeraktam a motort, utána pöccenésre elindult, gyönyörűen járt, majd leállt, kb. addig ment amíg az automata szívató elzárt, majd szétszedtem megint, karbi pucol, új gyertya,...össze szerel, elindít ugyanúgy gyönyörűen jár, majd megint megáll 2 perc múlva, most már az idegbaj kerülget persze, karbit már olyan szinten takarítottam ki ami már számomra is hihetetlen (simsonom 60szor retkesebb karbival elindult), persze indulni nem akar,...milyen apró hibák szoktak ilyenkor előkerülni???2015. jan. 18. 09:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!