3 személyes 3,5 Tonnás teherautónak a szállítható személyek számát megszeretném növelni 6-ra. Hol és hogyan kezdjem, mi a menete és menyibe kerül kb?
Mercedes Sprintert szeretnék venni és lenne most egy nagyon jó áron, kint Németországban, de 3 személyes de nekem az kevés. Nem tudom melyik érné meg jobban, ha felbővítem a 3 személyest vagy ha veszek egyből egy 6 személyest?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Kedves szántóvető úr. Szerencse az egészben, hogy olyan az autó amihez minden feltétel adott.
csak a kért infó hiányzik 😊
"Műszaki vizsgát igénylő átalakítások
Az olyan átalakítások, melyek műszaki vizsgát is igényelnek, azokat be kell jegyezni a forgalmiba. Ezen átalakítások többsége átalakítási engedély köteles. Ezt az engedélyt a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól lehet igényelni, és 10.180 Ft-ba kerül. Ha megszereztük, jöhet maga az átalakítás, majd a kötelezően előírt KPM vizsga. Ezt követően jegyzik a forgalmiban a változást.
Gyakori példák: Ilyen átalakítás, mikor plusz üléseket szerelnek egy autóba, vagy átalakítják a járművet benzin-gáz üzeművé."
forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!