Miért rángat a kormány? Menet közben picit rángatózik a kormányom. Ha nagyobbat fékezek, akkor is oldalra elhúz. (Daewoo Kalos 2004)
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 17:47
1/5 anonim válasza:
Nekem volt ilyen problémám. Cseréltem az auón 4 felnit és új gumikat rá, kicentírozva mindet, majd elvittem futómű ellenőrzésre és beállítàsra és megszűnt a probléma...
Nem értek az autókhoz, lehet gondolom kormányszerkezeti probléma is(gömbcsukló laza vagy hasonló), legrosszabb esetben nem hinném, hogy 60 ezer ft feletti problémád lenne!
Vidd el szerelőhöz és kérdezz rá!
2/5 A kérdező kommentje:
A gumik nincsenek 2 évesek.
2015. jan. 16. 18:42
3/5 anonim válasza:
Attól még minden évben centírozni kell! Nem igaz hogy ilyet egy autós nem tud!
4/5 anonim válasza:
Hülyeség, hogy minden évben centírozni kell. Jó, ha 40 ezret mész egy évben, akkor oké. Én nagyon érzékeny vagyok az autó remegésére, de simán elmegy éveket úgy, hogy nincs szükség centírozásra.
5/5 anonim válasza:
szálszakadt a gumid ez majdnem biztos 1.9 Hdi peugeot Partnerunk van ugyanez volt a jelenség gumicsere és minden oke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!