Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift vagy Opel Astra...

Suzuki Swift vagy Opel Astra F első autónak?

Figyelt kérdés

Nemsokára meglesz a jogosítványom és mint mindenki én is gondolkodok az autó vásárláson.

500.000ft megtakarított pénzem lenne rá.

A családban van már egy suzuki éa apu is inkáb azt ajánlja,de én az opel felé hajlok.

Ti melyiket vennétek ebből az összegbő

2015. jan. 16. 15:10
1 2
 11/18 anonim válasza:
A Susuki Swiftnek úgy tudom erős a kasznia. Nem tudom Neked mennyire fontos de én a helyedben tuti az erősebb kaszniú autót venném. Valahogy csábít az hogy átmegyek vmin és nem kenődik szét a kocsi mind egy papírfecni XD.
2015. jan. 28. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyértelműen swift. 11éve van a Családban, külső csukló, és egyéb ( olaj, szűrő stb) kívűl semmit nem kellett rajta cserélni. Ha nem akarsz a városból kimenni, akkor az ezres szinte termeli a benzint, főleg egy F astrához képest. ( Ilyen is volt a családban 3évig) Én jelenleg egy Ignist hajtok 2 éve és ez az első saját autóm. Ezen se kellett semmit javítani és nagyon szeretem :)
2015. jan. 28. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Inkább opel... Ha töröd zúzod jobban bírja.. Az F asztra igazi kis igavonó jószág.. Jobb mint a suzuki ,legalábbis vastagabb anyagból készült a kasznija. Autószerűbb és kényelmesebb is szerintem. Na meg nagyobb... kb ugyanannyit fogyaszt a kettő..
2015. jan. 28. 19:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Autómatán nem lehet jól megtanulni vezetni. Max elbutulni..

Nekem is autómatám van de csak ellustít teljesen ráadásul sok a baj vele. Drága. sem suzukiból sem opel f astrából nem gyártottak autómatát... 300ból már jót tudsz venni 100 a papír kb

2015. jan. 28. 19:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Suzukiból 89-től gyártottak automatát :) És ez a törés teszt nagyon el lett túlozva, F astra se törik kevésbé, mint egy swift... Swift meg, ha óvatosan nyomod a gázt 5literrel el van városban, míg az 1.4es astra minimum 7et eszik, ha nem többet...
2015. jan. 28. 20:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekünk van Swift is és Opel is a családban. És a SWIFT kasznia JÓVAL gyengébb...
2015. jan. 28. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Az astra valóban többet eszik, abból 1.4-est nem érdemes venni, mert csak szenved vele, nehéz neki a kaszni. 1.6-os minimum
2015. jan. 28. 22:21
 18/18 anonim ***** válasza:

"sem suzukiból sem opel f astrából nem gyártottak autómatát..."

Na, ez érdekes. Akkor nekem hogy a bánatba lehetett 8 évig automata váltós F Astrám? Ami mellesleg valóban többet eszik. 1,4-es, 98 lovas volt az enyém, vegyesbe is elkérte a 8,5 lityit.

2015. jan. 29. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!