A kuplungos autoknál jobb ha mindig padlòval inditsuk a motort?
Mert èszre vettem hogy el indul simàn is ha kiveszed sebességből.
Tehàt hogy egèszsègesebb, az a kèrdès
Igen, kuplung benyomva indít. Így kevesebb fogaskereket kell forgatni az önindítónak, könnyebben indul, kímélsz minden alkatrészt.
Második. Azért van a sárga lámpa, hogy legyen idő felkészülni az indulásra. Tehát nem tartjuk kinyomva a kuplungot.
Kérdező: indításnál nyomjad jobb lábbal a féket, ballal a kuplungot. Ez biztonsági okokból fontos.
"Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy piros lámpánál gond ha nem engedem vissza a kuplungot? Gondolom nem tesz jó a szerkezetnek ha mindig kinyomva tartom..."
Nem tesz jót.
"Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy piros lámpánál gond ha nem engedem vissza a kuplungot? Gondolom nem tesz jó a szerkezetnek ha mindig kinyomva tartom..."
Jár neked egy piros pont, az autósok többségének magától nem esik le, hogy a kuplungon álldogálva hazavágják a kinyomócsapágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!