Miért vibrál a mazda 3 műszerfala?
Sziasztok!
Egy pici segítséget kérek egy olyan probléma
megoldásában, ami nem jelentkezik állandóan,
viszont egyre jobban zavar :-)
A műszefalvilágításról és a világítás jelzéséről van
szó.
Alaphelyzetben csak akkor sípol a rendszer, ha
rajta hagyom a világítást és kinyitom az ajtót és/
vagy kiveszem a kulcsot.
Nálam viszont szinte minden esetben
szaggatottan sípol (folyamatos helyett). Tehát
akkor is jelez, ha nincs rajta világítás, plusz a
műszerfal világítása is folyamatosan vibrál. Ezt
egy idő után abba hagyja.
2004 1.4es!
Köszi!!
Sokan a fórumokon azt is írják hogy a hamutartóban lévő égő a hibás,ami ha kiég zárlatot csinál vagy mi és ezért a villogás!amúgy nálam is ki van égve,de majd ha melegebb lesz kicserélték mert félek ebben a hidegben eltörik a műanyag! :)
Nekem is jelentkezett ez a probléma, amikor a pollenszűrőt cseréltem, aztán meg egyszer elkezdte csinálni.
A "megoldás" az volt ideiglenesen perpillanat, hogy az első ködlámpa kapcsolóját elfordítottam. És megszűnt a villogás és a sípolás.
Egyelőre én ennyire jutottam, a többit még nem tudom.
Sziasztok!
Egy az egyben ugyanez a probléma jelentkezett nálam is - nálam is segített átmeneti megoldásként a ködlámpa bekapcsolása.
A lenti fórum alapján - bármekkora baromságnak is hangzik - kicseréltem a kesztyűtartóban a kiégett izzót, és megjavult! (csak néhány órája, úgyhogy az öröm még tart:)
Az izzót a Bárdinál szereztem, ránézésre tudott cserét adni az eladó. (egyéb fórumok 161-es és 194-es izzóról beszéltek, nem vagyok benne biztos, de talán itthon T10-ként ismerik).
Remélem, nektet is segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!