Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vibrál a mazda 3 műszerf...

Név helye kérdése:

Miért vibrál a mazda 3 műszerfala?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy pici segítséget kérek egy olyan probléma

megoldásában, ami nem jelentkezik állandóan,

viszont egyre jobban zavar :-)

A műszefalvilágításról és a világítás jelzéséről van

szó.

Alaphelyzetben csak akkor sípol a rendszer, ha

rajta hagyom a világítást és kinyitom az ajtót és/

vagy kiveszem a kulcsot.

Nálam viszont szinte minden esetben

szaggatottan sípol (folyamatos helyett). Tehát

akkor is jelez, ha nincs rajta világítás, plusz a

műszerfal világítása is folyamatosan vibrál. Ezt

egy idő után abba hagyja.

2004 1.4es!

2015. jan. 13. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
a kesztyűtartó alatt van egy lehajtható tábla (biztosíék, csatlakozó) ott nézd meg nem lazult-e ki valami, nyomkodj meg rajta minden csatlakozót
2015. jan. 13. 18:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Ott már mindent megnéztem a könyv szerint, minden rendben van a biztosíték nincs kicsúszva,nem lötyög és nincs elégve!!
2015. jan. 13. 18:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Csatlakozók is szorosan össze vannak pattintva! :(
2015. jan. 13. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
akkor lehet a műszer fal mögött lévő csatlakozásokkal van valami gond
2015. jan. 13. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia.Ugyan ez volt a probléma nálam is.Elvittem szervizbe és kiderült,hogy az akkumulátor ki volt gyengülve.Amikor mentem egy kicsit az autóval a generátor feltöltötte és nem sípolt,villogott de amint állt kb 10-15 percet akkor a feszültség megint "elment" és kezdte elölről.Nálam az akucsere megoldotta a problémát.
2015. jan. 14. 18:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi!!

Sokan a fórumokon azt is írják hogy a hamutartóban lévő égő a hibás,ami ha kiég zárlatot csinál vagy mi és ezért a villogás!amúgy nálam is ki van égve,de majd ha melegebb lesz kicserélték mert félek ebben a hidegben eltörik a műanyag! :)

2015. jan. 15. 16:50
 7/10 Annus Ádám válasza:

Nekem is jelentkezett ez a probléma, amikor a pollenszűrőt cseréltem, aztán meg egyszer elkezdte csinálni.

A "megoldás" az volt ideiglenesen perpillanat, hogy az első ködlámpa kapcsolóját elfordítottam. És megszűnt a villogás és a sípolás.

Egyelőre én ennyire jutottam, a többit még nem tudom.

2016. máj. 15. 20:35
 8/10 tmate88 válasza:
Sziasztok! Nekem tegnap jött elő ugyanez, sikerült még valami ms hibaokot kideríteni? Egyelőre én is úgy parkolok vele hogy az első ködlémpa fel van kapcsolva (persze nem ég) így nem villog :)
2017. aug. 9. 17:49
 9/10 anonim válasza:

Sziasztok!

Egy az egyben ugyanez a probléma jelentkezett nálam is - nálam is segített átmeneti megoldásként a ködlámpa bekapcsolása.

A lenti fórum alapján - bármekkora baromságnak is hangzik - kicseréltem a kesztyűtartóban a kiégett izzót, és megjavult! (csak néhány órája, úgyhogy az öröm még tart:)

[link]

Az izzót a Bárdinál szereztem, ránézésre tudott cserét adni az eladó. (egyéb fórumok 161-es és 194-es izzóról beszéltek, nem vagyok benne biztos, de talán itthon T10-ként ismerik).

Remélem, nektet is segít!

2017. szept. 11. 20:16
 10/10 anonim válasza:
Csak most látom, hogy a kérdező említette, hogy a hamutartó kiégett izzója is ludas lehet. Én is olvastam erről, ezért mindkét izzót (hamu- és kesztyűtartó) kiszedtem, de csak az utóbbihoz találtam cserét. Ahogy fent írom, már ez is segített, úgyhogy a hamutartóm sötét marad. Nem dohányosként egyébként sem értem, ki akarná a hamuját fényben nézegetni. Há nooormális?
2017. szept. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!