Meddig lesz elég? (SOS LENT FONTOS)
Figyelt kérdés
Peugeot 207 1.4 átlag fogyasztása 7.8 liter között mozog én ma 2200 ft tudok bele tankolni ami kb 6 liter benzin meddig lesz elég ? még van benne egy 2-3 liter köröbelül2015. jan. 13. 17:11
1/13 anonim válasza:
Nem az erősséged a Matek igaz? Ha 100km-en 7.8L fogyasztás, akkor 8l(6+2) több mint 100km. Pontosabban kereken 114,3Km-re elegendő.
(100/7 = x, x * 8 = 114,285)
2/13 anonim válasza:
De legyen inkább száz mert majdnem 8 litert fogyaszt az autó.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi az a baj hogy ijesztő hogy a pirosban vna
2015. jan. 13. 17:15
4/13 anonim válasza:
Szervezzünk neked gyűjtést,hogy tudjál egy ezresért tankolni??!?!
5/13 anonim válasza:
Nekem az az ijesztő, hogy ezt nem mindenki tudja kiszámolni. Nekem is volt már pirosban, hidd el nem halálos!
6/13 A kérdező kommentje:
Légyszíves te veréb :D
2015. jan. 13. 17:37
7/13 anonim válasza:
húha
Ez nem autós kérdés.
Szerintem menj vissza az iskolapadba, és tanulj meg számolni.
Ezért is lenne jó ha elvárnák a jogosítványszerzésnél legalább a 8 általánost:-)
8/13 anonim válasza:
Hú,ezt most jól megmondtad a veréb dumáddal.........inkább menjél azt írd meg a leckét minthogy itt telefosod az oldalt a hülyeségeddel!!
9/13 anonim válasza:
Nos, a számítás helyes de had tegyem hozzá,hogy ha inditod a gépet a motor a elején sokat pörög,míg felmelegszik az kb 1 deci üzemanyag tegyük fel,hogy Újpestről szeretnél elcsángálni Kecskemétre ami kb 89 kilométer most nem számolgatok,hogy hány piros lámpánál kell leállni-elindulni ami megint csak túlfogyasztást eredményez és abból a 114 levezethető kilóméterből kb. már csak 95-100 marad. Hosszabb távot ne merj vállalni mint városon bellüli bevásárlás mondjuk az a város ne is Pest legyen hanem egy Szombathely inkább.
10/13 anonim válasza:
Mert szombathelyen kevesebbet fogyaszt??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!