OPEL CORSA D 1.3 CDTI Enjoy EcoFlex (dízel),55 kW,75 LE Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Használt autót szeretnék venni, és a napokban találtam lakhelyemhez közel egy Opel Corsa D autót. A kérdésem az lenne, hogy nagyon gyenge az 55 kW? Alapvetően 90 LE-s autót szerettem volna venni, de ez sokkal közelebb és jobb állapotban van, mint a másik, amit kinéztem(az 90 LE-s)
Nem csak városban használnám, ilyen 200-300 km-es távra is kellene az autó, ezért kérdezem. (Hozzáteszem nem túl sokat értek az autókhoz:) ) A válaszotok előre is KÖSZÖNÖM! És csak komoly válaszok érdekelnek!!
#opel-corsa-D
2015. jan. 12. 17:12
1/2 szántóvető válasza:
a lehető legkomolyabban mondom hogy próbáld ki.megbeszéled a tulajjal,esetleg tankolsz bele valamennyit.hiába mondanám hogy nem gyenge,ezt neked kell megítélni.és most véresen komoly vagyok.
2/2 anonim válasza:
Ez egy Fiat Multijet motor. Ehhez a kis bódéhoz bőven elég az ereje. Astákba is rakták a 90 lovas változatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!