Mennyibe kerül egy sérült festésű karosszéria javítása?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
A minap lehúztam sajnos az autónkról a festést. Ami elszomorít az az, hogy nem az egyém, hanem az apukámé. Elég erőteljes a kopás, súrolás.
Ő azt mondta, hogy ez még nem olyan súlyos hiba, hogy érdemes lenne rá költeni. Azt mondta, hogy százezres nagyságrendű a javítás. Igaz lehet ez? (Időnként szeret túlozni). Egy olyan 40*25 cm-es felületen érte a kár.
De én nem szeretném, hogy a hibám miatt kopott autóval kellene járkálnia...
Még nem néztem utána az áraknak ezért kérdezem meg itt.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. jan. 12. 16:56
1/2 anonim válasza:
Minden fényező azt fogja mondani, hogy vidd el a kocsit és megnézi, akkir tud pontosat mondani. Elemtől függően 5 és 50.000 között fújnak, de ezzel nem vagy előbbre. Ha lemezmunka is van akkor még több
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :-)
2015. jan. 12. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!