Használt autó vásárlásakor inkább a karcosabb autókat keressük?
Gondolok itt arra, hogy ha kettő, teljesen egyforma autónak ugyan annyiba kerülnek, és az egyik karcos, a másik viszont szép, ápolt, akkor valószínű, hogy az ápoltnak lehet baja?
Mert ugye a karcoltat eleve helyre kell hozni, ami már költség. De inkább legyen karcos az autóm, minthogy "belső" problémái legyenek (motor, váltó stb).
Vagy nem jól közelítem meg a dolgokat?
Attól a karcos is ugyanolyan hitvány lehet!
Én sem venném meg a karcos szutykot, főleg ha a "kinyalt" (mert ugye eladásra kiszokták vikszolni) ugyanannyi lenne.
Már csak azért is mert mi autóvétel előtt állnánk úgy félig-meddig.
Jártam már úgy, hogy vettem autót és néhány óvatos vegyszeres mosás után jöttek elő a karcolások. Ugyanis a vegyszeres mosás lehozza a kereskedő által a karosszériára fújt karceltüntető trutymókat.
Szóval kereskedőtől soha!
A magánemberek nem nagyon szokták összegányolni a saját autójukat (mert mindenki félti a sajátját). A kereskedő a karosszériára és a műszerfalra, a belsőre ráfúj mindenféle trükkös csodaszert és az eredmény az, hogy csodaautó lesz belőle (ez a külföldi kereskedőknél is szokás már 20 éve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!