Mennyire veszi igénybe az autót a téli driftelés?
egy autónak minden árt,ha használják,akkor attól kopik,a driftől is kopik,meg minden mástól is ,
-magyarul nincs semmi ami használna neki
Tényleg? Na ne mond!
Akkor ennyi erővel 2-esben is lehetne menni autópályán 110-es utazótempóval, mert ígyis-úgyis árt az autónak. Amugy nem az volt a kérdés hogy árt-e az autónak, hanem az hogy mennyire veszi igénybe, szóval ezt benézted!
BMW-s vagyok, nagyon sok embertől kérdeztem ezt a kérdést. Kímélem én is. Mindenki azt mondja, hogy csináld meg 1x betonon, vagy csináld meg 200x hóban. Kb ugyan annyi kárt teszel benne.
Télen, mikor havon/jegen mész, nem kell padlózni a gázt, hogy forgassa a gumit, nem feszülnek olyan mértékben a lengőkarok, a kasztni, a váltó és motortartó bakkok, egyszóval kíméletesebb verzió, mint száraz aszfalton.
Én mikor megyek a havon, 2-3ba, kicsit rálépek a gázra, félrehúzom a kormányt, és megy ki a hátulja. Onnantól apró gázfröccsökkel és finom kormánymozdulatokkal korrigálom. Bizonyíték az is, hogy kb 10-20 km/h-val haladok, és a víz alig melegszik be. Normális tempónál 70-80 körül, mikor elindulok hideg motorral, gyorsabban melegszik.
Szóval nem, nem terheled iszonyatos mértékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!