Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2005-ös Astra g-nél mikor...

2005-ös Astra g-nél mikor kell vezérműszíjat cserélni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 7. 15:27
 1/4 Trafó1 ***** válasza:
80-100 ezer körül érdemes.
2015. jan. 7. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Miénk vezérmű láncos. 2007-es. A tied biztosan szíjas?
2015. jan. 7. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Dízelnél és benzinesnél más-más intervallum van ill.motor típus függő.Nekem 2004-es vezérmű szíjas isuzum van.Szerelő szerint 100 ezernél,gépkönyv szerint 120 ezernél,szakszervíz szerint 150 ezernél.Na ebből találjam ki :-)
2015. jan. 10. 08:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az Opel szervizes haverom mondta hogy olyan 100 ezernél már illik cserélni, illetve 3-4 év után sem ártana kicserélni ha az idő alatt csak 50-60 ezret ment az autó. Ha szíjas akkor ugye ennyi év alatt gyengül a gumi és el gyengülhet és ez sem tesz ám jót a gépnek. Én tavaly augusztusba cseréltettem ki az ékszíjjal együtt és mondta nekem a haverom hogy 100-120 ezer kilométer után menjek vissza hozzá cserére, mert annál kisebbnél csak akkor kell ha már jó 4 éve benne van. De ő például mondta hogy látott már olyan autót amibe még az eredeti gyári volt benne és jó 8 évig bírta és 150 ezer kilométer olt benne, kb már közel állt a szakadáshoz a dolog csak azt az autót már eladásra vitték be hozzájuk elég trehány volt a gazdája, rengeteg pénzt és energiát fektettek bele mire abból letudtak faragni 3-4 évet hogy jó áron elbírják adni használtan. Azzal az autóval csak a baj volt agyon volt kínozva és le is cseszték a tulajt hogy ezekkel miért nem foglalkozott, az olaj cseréket is elhanyagolta a kötelező szervizek többségét is, és csodálkozott hogy nem megy rendesen az autó.
2015. febr. 24. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!