Mikor beinditom az autót, olyan hangot ad, mintha kattogna, kb 10 mp-ig, mi lehet ez?
Van egy Ventom 1.6-os 75LE
Mikor beinditom az autót reggel neki áll kattogni, legalábbis olyan hangot ad, majd körülbelül 10 másodperc múlva rendes alapjáraton megy, csendesen, semmi hangot nem ad.
Ha elmegyek valahova többször is egy nap, és beinditom, nem jelentkezik a probléma egyátalán.
Hiába viszem el szerelőhöz, olyanok mint a köművesek, szó szerint leszarnak.
Én gyújtás elosztóra tippelek, mások is ezt mondták, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, hátha akad aki ért hozzá.
A segítséget előre is köszönöm !
Nemrég cseréltem benne olajat, kb 3 hónapja, azóta nem olyan hű de sokat mentem vele, kb 1000km-et.
Gyújtáselosztó nem lehet a baja ? Mert olyan mintha 3 henger mennne, illetve az autó áthúzna menet közben, bár nem nem vagyok benne biztos, lehet hogy csak én érzem úgy.
Fobtos Lenne meg vissza jelzes!!!
Folyamatosan keresek valami normalis szerelot de egEnlore semmi.. :( Vecsesen lakom egyebkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!