Lézer blokkoló használata legális?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 17:07
1/15 anonim válasza:
Magyarországon már nem. Kivéve, ha politikus vagy és van mentelmi jogod.
2/15 A kérdező kommentje:
Szoval ha nekem aktív vagy bevan kapcsolva akkor megbüntetnek? És bliccelni nem lehet valahogy? :-)
2015. jan. 5. 17:14
3/15 anonim válasza:
Úgy tudom, hogyha csak jelzi a traffipaxot, az nem szabálytalan, viszont, ha blokkolod/lehetetlenné teszed a mérést, az már komoly szabálysértés.
4/15 anonim válasza:
Bliccelni a vonaton lehet, ha nem veszel jegyet. A gyorshajtást a törvény bünteti, ez van. Ha száguldozni akarsz, akkor irány a versenypálya, ha meg sietsz, indulj el időben.
5/15 anonim válasza:
A 4-es hozzászólóra ráismerek. Időmilliomos. Ők ülnek általában Thaliában és rendfenntartóként közlekednek az utakon...
50-es táblánál 40-nel, 90-esenél meg 75-tel.
Mielőtt félreértés esik, én betartom a sebességhatárokat.
6/15 anonim válasza:
5-ös vagyok - már le is lettem pontozva :)
7/15 anonim válasza:
Detektálni lehet, de bajos. Amikor érzékeli a trafit, akkor már rád is csippant. A lézer nem terjed mindenfelé, mint a radarhullám.
8/15 anonim válasza:
5.-ös!
Itt igazából te vagy az önkéntesrendőr!
Mi közöd hozzá, ki mennyivel megy?!
9/15 A kérdező kommentje:
Csak azért mer a napokban ugy elmentem a kékek melett hogy kiblokkoltam öket és nagyon nem volt öszinte a mosolya. :-D
2015. jan. 6. 09:58
10/15 anonim válasza:
Egyébként mennyibe kerül egy ilyen szerkezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!