Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda CR 85 210. 000-et...

David9182 kérdése:

Honda CR 85 210. 000-et megér? 2003

Figyelt kérdés

Hali,

Honda CR 85 2003 210.000-et megér?

:-Himba nagy szar, lengő is lötyög kicsit

-lánc laza de nem tudom lehet e húzni rajta

-első teló kicsit folyat (de nem jelentősen)

-új Wössner dugó van benne (motorikusan igen ott van, könnyen is indul, de ki tudja a belseje milyen.)

-hátsó kerékcsapágy is rosz

-első lánckerék lötyög ( nem is úgy van felrakva ahogy elvileg kéne mert nem középen fogja 1 csavar a lánckereket hanem a lánckerékbe 2 lyuk van furva és azzal van felrakva... ahoz szerintem kapásból a blokkot kéne szétbombázni ott is csapágy esetleg tengely csere.

Nos vélemények?

2015. jan. 5. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
ha neked fizetnek 210.000-et hogy megvedd akkor megéri,amúgy egy sipka szar az egész!Minden lötyög,meg folyik?!?!?!még jó hogy nagyobb baja nincs.....
2015. jan. 5. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Hibamentesen talán megér(ne) annyit. De sajnos nem az...
2015. jan. 5. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Dobj be egy ilyen 80-100 ezres ajánlatot, talán annyit megérhet.
2015. jan. 5. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Én adtam el 210-ben.

Csak kíváncsi voltam a véleményekre, motorikusan igen jó erőben volt, nem csörög stb...

A külső dolgok már azért hibáztak, viszont szép volt a külseje ami ember csalogató lehetett.

2015. jan. 5. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Gondolom 2010-ben.

Hát mit mondjak, jó dumád lehet, vagy nem tudom.

2015. jan. 6. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!