Drága lenne visszahelyezni a forgalomba ezt a szlalom autot?
2015. jan. 4. 15:13
11/15 anonim válasza:
egy már kivont autó,ami így át lett alakítva sehogy nem lehet visszahelyezni!a linkelt videóban lévő sárga fekete szutyukitól,meg ótvarabb ocsmányhangúbb repedtfazék szart meg szerintem keresve sem találnánk!
12/15 A kérdező kommentje:
úristen komment háború :D nyugi eszembe sincs visszahelyeztetni/megvenni de azért szerintem jobb állapotban van így képek alapján mint pár füst és sárm golf2 150 ezerért...
2015. jan. 4. 19:49
13/15 A kérdező kommentje:
Várom a kommentekek.
popcorn előkészítve.
2015. jan. 4. 19:50
14/15 anonim válasza:
"szerintem jobb állapotban van így képek alapján"
képek alapján egy autóról sem lehet megmondani hogy pontosan milyen műszaki állapotban van...
15/15 anonim válasza:
Lehet, hogy jobb állapotban van, számomra egy versenyautónál elvárás, hogy tökéletes állapotban legyen.
A videóba belinkelt suzuki tényleg egy ótvar.
Ennek meg ha megvan a törzskönyve, és attól a személytől veszed, aki a törzskönyvben szerepel, és az alvázszám nincs átvágva, akkor tudod forgalomba helyezni újra. Más kérdés, hogy nem éri meg, mert ennyiért + a forgalomba helyezés díja + a visszaalakítás, lehet venni alapból jó állapotú swiftet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!