Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Baj van az aksival, igaz? De...

Baj van az aksival, igaz? De mi a baj?

Figyelt kérdés

2 éves aksi van az autónkban (állítólag 2 éves), és nagyon hamar lemerül, pl. 3/4 óra alatt lemerült, amíg állt, és a világítás meg a rádió ment, vagy pl. egyszer menet közben! hirtelen megállt az autó, el sem indult, még húzásra sem, bikakábel kellett hozzá, de kb. 2 óra töltés után már nyomja ki a savat.. elvileg ez sem normális..

Cellazárlat?

2015. jan. 3. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Rossz az akku, de meg kellene nézni az autó generátorát is, mert valószínűleg az sem tölt.
2015. jan. 3. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:

akksi és generátor.

esélyes hogy a generátor túl töltötte az akksit. Fesszabályzó.

mérés kell egy sima multiméterrel, és minden kiderül

2015. jan. 3. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért nem jó az akksi, mert nem tölt rendesen a generátor szerintem. Tehát először azt ki kell cserélni, és ha utána is figurázik az akksi, akkor azt is cserélni kell.
2015. jan. 3. 22:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2015. jan. 4. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:
"egyszer menet közben ! hirtelen megállt az autó " . Ez nem akku hiba valószínűleg. A többi az lehet akku baj.
2015. jan. 5. 09:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, minden előjel nélkül, mint mikor kifogy a benzin.. nyomod a gázt, de nem megy az autó.. én mint laikus, gondoltam arra, hogy már eleve nem is kapott az aksi áramot,úgy értem, menet közben nem állna meg, ha folyamatosan tölti magát
2015. jan. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!