Milyen 2-3 éves autót érdemes venni 5 M F-ig?
Figyelt kérdés
Újat nem akarok ... vagy vegyek inkább azt?2015. jan. 2. 11:12
1/6 anonim válasza:
Ennyi rászánt pénzért már én is elgondolkoznék új autón. Például jól felextrázott Dustert, VW Jettát 105le 1.2 TSI-vel (biztos engednek az árából), Mazda 3-at, SX4 S-Crosst, ŠKODA Octaviát (és mgé sok egyebet) lehet kapni ennyiért újként.
2/6 anonim válasza:
Felesleges újat venni, a néhány éves autó semmivel nem kevesebb, max ha az előző tulaj nem vigyázott rá. És mivel az új autóknak igen nagy az értékvesztése, magasabb kategóriákban is körülnézhetsz.
3/6 anonim válasza:
Jó válaszhoz a kérdést is lehetne árnyalni.
Pl. városban akarod használni vagy nagy távolságra vagy néha földúton is, egyedül szaladozol vele üzleti úton vagy iskolába hurcolsz naponta 3 gyereket, egy aktatáskát teszel a csomagtartóba vagy egy mázsa szerszámot, stb.
4/6 anonim válasza:
Nos én szeretem a nagy autókat, Audi A6, VW Passat, stb, szóval megnézném azokat a használt piacon, de 5 milla az a határ, amiből lehet már inkább kinéznék magamnak valami egyszerűbb, új autót (azért elég jó kis Focusok, Astrák kijönnek ennyiből)
5/6 anonim válasza:
Az új autó a világ legócskább befektetése. Amint kihozod a kereskedő kapuján, 20%-al csökken az értéke, és az első évben végig meredeken zuhan tovább.
6/6 anonim válasza:
5-ös
Igy van, sőt a kaja amit megeszek, na az a legrosszabb befektetés, mert amint kiadtam érte 2000 forintot, utána már senkinek sem kell, csak ingyen.
Remélem érzed az iróniát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!