Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 2-3 éves autót érdemes...

Milyen 2-3 éves autót érdemes venni 5 M F-ig?

Figyelt kérdés
Újat nem akarok ... vagy vegyek inkább azt?

2015. jan. 2. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyi rászánt pénzért már én is elgondolkoznék új autón. Például jól felextrázott Dustert, VW Jettát 105le 1.2 TSI-vel (biztos engednek az árából), Mazda 3-at, SX4 S-Crosst, ŠKODA Octaviát (és mgé sok egyebet) lehet kapni ennyiért újként.
2015. jan. 2. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Felesleges újat venni, a néhány éves autó semmivel nem kevesebb, max ha az előző tulaj nem vigyázott rá. És mivel az új autóknak igen nagy az értékvesztése, magasabb kategóriákban is körülnézhetsz.
2015. jan. 2. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Jó válaszhoz a kérdést is lehetne árnyalni.

Pl. városban akarod használni vagy nagy távolságra vagy néha földúton is, egyedül szaladozol vele üzleti úton vagy iskolába hurcolsz naponta 3 gyereket, egy aktatáskát teszel a csomagtartóba vagy egy mázsa szerszámot, stb.

2015. jan. 2. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nos én szeretem a nagy autókat, Audi A6, VW Passat, stb, szóval megnézném azokat a használt piacon, de 5 milla az a határ, amiből lehet már inkább kinéznék magamnak valami egyszerűbb, új autót (azért elég jó kis Focusok, Astrák kijönnek ennyiből)
2015. jan. 2. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Az új autó a világ legócskább befektetése. Amint kihozod a kereskedő kapuján, 20%-al csökken az értéke, és az első évben végig meredeken zuhan tovább.
2015. jan. 3. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös

Igy van, sőt a kaja amit megeszek, na az a legrosszabb befektetés, mert amint kiadtam érte 2000 forintot, utána már senkinek sem kell, csak ingyen.

Remélem érzed az iróniát.

2015. jan. 3. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!