1/10 anonim válasza:
többnyire márka, és beszerzésfüggő..
úgy 80-tól a csillagos égig...
2/10 anonim válasza:
Az én 15 éves autómhoz a bontóban vettem 5000-ért kormány légzsákot, mikor egyszer véletlenül kinyílt. Persze nekem nem kellett vezérlőt és egyebeket cserélni. Bár ezen a szar francián akkor se kell komplett műszerfalat cserélni ha az utas oldali nyílik.
3/10 anonim válasza:
Hát azért minimum gyanús az 5000 forintos légzsák. Ne csodálkozz ha nem működik majd ha kéne. A rendes ára olyan 100000 körül van, pontosabban ott kezdődik, már ha nem lopottat veszel. Mert bizony van egy ilyen "üzletág" is, és nem azért lopják el hogy ötezerér' adják tovább. Meg azért nem pótolják olyan autókban amit összetörtek de eladásra tessék-lássék megcsinálják.
4/10 anonim válasza:
Régebbi, gyakori típusokhoz hegyekben áll a bontókban a légzsák. Simán odaadják 5-10e Ft-ért.
5/10 anonim válasza:
Persze hogy odaadják, csak az a kérdés hogy ki fog-e nyílni. Egyébként bizonyos időközöként le kellene ellenőriztetni a légzsákokat szervizben, nekem legalábbis van egy ilyen címke a Fiatban a kesztyűtartóban. Télleg, meg is nézem hogy mikor kell..
6/10 anonim válasza:
Valójában a vezérlőegység folyamatosan ellenőrzi a rendszert és azonnal jelez hiba esetén. Magán a légzsákon nem sok ellenőrizhető dolog van. Valóban kell időszakonként ellenőriztetni a rendszert (általában 10 év), de ez legtöbbször csak egy kódolvasó rádugásából áll.
7/10 anonim válasza:
"Hát azért minimum gyanús az 5000 forintos légzsák. Ne csodálkozz ha nem működik majd ha kéne."
Gyári bontatlan, ellenőriztem, és magam bontottam ki a donorból...
:D
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 1. 21:46
9/10 anonim válasza:
ha megfigyeled, az autó indításakor a műszerfalon pár másodpercig fut a teszt...többek között a lézsákokat is ellenőrzi. nálam nyolc van a kocsiban, de biztosan jó mindegyik, mert csak ellenőrzéskor világít a zsákkontroll...
a te kocsidban is kell ilyennek lenni.
ha valmi kontakt hiba van, akkor nem ér semmit az egész. ha drága, ha olcsó.
10/10 A kérdező kommentje:
aha tudom melyiket mondod, köszi a tippet, észben tartom
2015. jan. 2. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!