Debica autógumiról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 14:57
1/3 anonim válasza:
Nekem elől van 2 db téli, hátul még a régi nokian (sajnos csak kettőre volt pénzem). Szerintem jó, ha nem telik jobbra. Hóban jól kapaszkodik vele az autó, most hogy volt ez a nagy hó, volt hogy 4-5 autó alig bírt elindulni, simán kimásztam vele a hóból. Tesztjét nem találtam a neten, ha reklámozzák a gumikat, akkor úgy is mindegyikről jókat fognak írni. Nem akarok amúgy túlozni, de szerintem a Nokiannak rosszabb volt a tapadása.
2/3 anonim válasza:
Hacsak nem egy verseny autód van,szinte ebbe az árkategoriába mindegy mit teszel fel.A kátyú mondjuk kinyír egyet nem mindegy milyen árban pótolod.Érted? Tök mindegy..
3/3 anonim válasza:
télire debica frigo II. vegyél az elég jó és az ára is türhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!