Mond valakinek az a márka valamit, hogy Vee Rubber?
Figyelt kérdés
Azt ki tudtam deríteni, hogy thaiföldi cég. De valakinek van tapasztalata? Milyen gumi ez? Nekem egy robogóra kellene gumi.2014. dec. 30. 14:24
1/6 anonim válasza:
Én Yamahára vettem 130/12 méretben. Olcsó,de szerintem normál használatra teljesen megfelel..
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. dec. 30. 17:59
4/6 anonim válasza:
Nekem egy Ciak-on a hátsó gumi egy ilyen. Így vettem anno, elől más nevenincs van rajta. Gondom még nem volt vele, normális közlekedéshez jó. Esős úton se éreztem, hogy csúszott volna.
Igaz, nem száguldozom, 50-55-el szoktam járkálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó magam egy 50-es négyütemű robogón fogom használni. Az pedig köztudottan nem egy lóerőgyár. :) Kicsit megnyugodtam, hogy nem annyira rossz ez a gumi. Én Michelin-t akartam, csak sajnos olyan már nincs sehol készleten és nem is akarnak nagyon rendelni.
2015. jan. 1. 09:54
6/6 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy a gumi legyen a legértékesebb része az 50ccm-es motorodnak vegyél rá Michelint :D ;) (ez most a humor helye volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!