Turbó, EGR, nyomás érzékelő hiba?
Figyelt kérdés
Fiat Stilo 2004 1.9 diesel 115 Le kombi
Tegnap 300 km-t motorhibával tettem meg a hangja tökéletes,pöccre indul nem forrt a víz sem,de nem húz illetve nem mindig húz a kérdésem az lenne,hogy milyen meghibásodásra utal ez a jelenség. Turbó,EGR szelep eltömődött vagy valami nyomás érzékelő? Ha a turbó adta meg magát lehet e ez a jelenség,hogy valamikor jól húz van fordulat jól gyorsul stb,vagy csak eltömődött valami.
Köszönöm!
2014. dec. 30. 14:15
1/4 anonim válasza:
Inkább EGR lesz ez. De ki kéne olvastatni a hibakódot, mert lehet más is.
2/4 A kérdező kommentje:
És meddig lehet vele így közlekedni? Lehet ettől más baja? Ugyan is csak jövőre tudnám megnézetni
2014. dec. 30. 14:31
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre hogy fogyott a hűtő vizem csökkent az olaj szintem és a turbónál szivárog az olaj.
Véleményed szerint nagy a baj?
Ha igen feltudnád sorolni találomra hogy mi a probléma?
Köszönöm
2014. dec. 31. 11:50
4/4 anonim válasza:
Hát ezt így nem lehet megmondani. Ha nem tudod hogy mik a hengerfejesség tünetei akkor keress rá. Turbónál szivárog az olaj. Jó, de hol? Na mindegy, akárhol is, annak nem kéne. Milyen motorolajat használsz és milyen időközönként (futott kilométer és idő) cseréled? Volt olyan hogy azt vetted észre hogy nincs egyáltalán víz a kiegyenlítő tartályban? A vízhőfokmérőn nem vettél észre semmi szokatlant? (Feljebb ment mint szokott, vagy változó értékeket mutatott?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!