HA valaki kimondja azt, hogy LADA akkor miért mindenki a régi 1900-as LADA-kra gondol? (Mivel már kijöttek a vadonat új Lada-k : Lada X-ray, Lada Raven, Lada Vesta, Lada Granta, Lada Kalina stb . )
3: 2012-ben megszűnt a kockák gyártása. Ukrajnában az Izs gyárban viszont készül egy a kockára alapuló pick-up.
A Lada 110 a legújabb amit lehet itthon látni de ebből is csak pár darab van. Na ezért van az hogy mindenkinek a kockalada jut eszébe meg a zsiguli.
Mondjuk azért megnézném annak az arcát akinek azt mondanám hogy Ladám van, aztán meglátna engem egy Lada X-ray-el :DD
2-es vagyok
6-os kösz az infót, ezt nem tudtam. Kár azért a kockáért.
A Priora és a Kalina volt a két legújabb típus Magyarországon, de nagyon kevés fogyott belőlük, a Priorából talán néhány darab, Kalinából valamivel több, de az se jelentős számban.
Előtte volt a 110-es széria, amit 99-végén mutattak be, abból talán 100-200 db lehet most forgalomban Magyarországon.
A Vesta és az X-ray még nem kapható, csak bemutatták őket idén, talán jövő év közepén lesznek ténylegesen vásárolhatók. Ha csak a Renault nem fogja őket itthon forgalmazni, nem valószínű hogy változik itthon valami a márkával kapcsolatban.
Egyébként az nem teljesen igaz, hogy az újabb típusok már Renault-Nissan alapokra épülnének. A motor lényegében ugyanaz maradt az összes típusban, mint amivel a 2000-es években a 110-es szériát gyártották, a 2008-as Priora pl. 100%-ban a 110-es széria utódja, formailag és műszakilag egyaránt.
Sajnos a HungaroLada töketlensége és pocsék hozzáállása eltüntette a márkát itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!