Valaki egy autótervezős/építős progit?
Figyelt kérdés
olyanra lenne szükségem ahol lehet autókat tervezni építeni mert van hozzá tehetségem.2014. dec. 29. 16:34
1/4 anonim válasza:
Csak azért hiszed hogy van tehetséged, mert fogalmad sincs róla hogy egy autó tervezése milyen összetett dolog.
Próbálj megtervezni először egy darab filléres műanyag alkatrészt. Úgy hogy az ne zörögjön, ne törjön, fel lehessen szerszámozni a gyártását, stb...
De ha ez túl egyszerű, csak egy motoros tükör-állító mechanikát, minden alkatrészével együtt.
Majd szólj ha kész, jövő ilyenkor visszanézek ide...
2/4 anonim válasza:
Mérnöki munkához soha nem a tehetség kell, hanem a tudás.
3/4 anonim válasza:
Ha van hozzá tehetséged, akkor biztos azt is tudod, mihez is van pontosan. Mer' hát a tehetséges ember csak tudja, mihez ért. Akkor pedig akár értelmesen meg is oszthatnád a veled ellentétben nem annyira tehetséges pórnéppel, hogy mégis mit szeretnél. Formatervet készítenél? Esetleg platformot terveznél? Erőforrást, hajtásláncot szeretnél alkotni? Belső teret szeretnél kialakítani? Vagy mégis mi a búbánathoz van olyan fene nagy tehetséged?
4/4 A kérdező kommentje:
ezek jó válaszok én mondom ;) én nmetudom ti tényleg ilyen gyerekek vagytok ? vagy buták ? jártam versenyre nyáron,és be mutattam pár kocsit is töréstesztet mérek és próbálok olyan autót alkotni ami jol is néz ki és biztonságos is, nyugi nem akarok híres lenni nehogy valaki küldjön egy progit....
2014. dec. 31. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!