Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a VW Vento-ról?

Mi a véleményetek a VW Vento-ról?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik, de műszakilag nem értek hozzá.

Mi az amire figyelni kell Vento vásárlásnál?

Mik a hibái, és erényei?

Első autónak megfelel-e?

2014. dec. 29. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Eleve nem vennék 20 éves autót.

Most megveszel első autóként mondjuk egy 97-es évjáratút, az lassan 18 éves autó és ennél fiatalabbat aligha kapsz a ventoból.

A rozsdára figyelj, ez az öreg autók átka. Ha egyszer már elkezdődött a rozsdásodás akkor sok pénzbe kerül kijavítani. 2 küszöbcsere baráti áron is több tízezres tétel, főleg mire lefesteted gyári színre.

Ki az aki szívesen költ egy 300.000-es autóra 30-40 ezret?

2014. dec. 29. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Legnagyobb baja, hogy a legfiatalabbak is 18 éves példányok. Ebben a korban már bármi lehet. Ha nincs is legyötörve, esélyes lehet hogy rozsdásodik valahol. Viszont ha kifogsz egy tűrhető példányt (kérdés hogy itthon találsz-e ilyet), akkor még évekig jó autód lehet, mert egyszerű és jó autók, tágas beltérrel, bazi nagyi csomagtartóval. Szakértő bevonása a vásárlásba ajánlott. Ismerősömnek évekig volt egy Ventója, és nagyon meg volt elégedve vele, sajnáltam hogy végül nem vettem meg tőle, pedig nagyon ajánlgatta. Amúgy meg ha az ember ilyen korú autó vesz, szinte 100%, hogy valamit javítani/cserélni kell rajta (vezérlés/fékek/lengéscsillapító/gumi stb?). Minél többet kell alkudni az árból, hogy fussa ezekre. Ja, és szerintem csakis benzinesben gondolkozz, a dízel hatalmas lutri...
2015. jan. 2. 07:46
 3/3 Janitdi válasza:
Üdv.Csak ajánlani tudom én 2007-be vettem mai napig ezzel járok 21 éves de jön megy meg áll nincs szét rohadva nem füstöl nem eszi az olajat 1.9td amúgy.De nem ragozom.Én szeretem nagyon masszív autó közel 1200kg suzuki sedán 800kg szóval ez még anyagból van..csomagtartó mérete verhetetlen.Tanács:benzinesbe 1.4et ne nagyon ugyanannyit eszik mint az 1.6os de lomha 60lóvas súly meg nagy.dizelbe be vegyél szerintem a jó be vált 1.9tdi-t.
2015. jan. 6. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!