Miért nem forog el a simsonom gyújtáskapcsolójában a kulcsom?
Figyelt kérdés
Van egy Simson s51-esem és tegnap menni akartam vele de nem tudtam mivel mivel a kulcs nem forgott el a gyújtáskapcsolóban.Miért lehet ez ? ki kellene cserélnem inkább ?2014. dec. 28. 10:49
2/4 A kérdező kommentje:
én is ezt sejtettem,azért köszönöm a választ
2014. dec. 28. 10:55
3/4 lupara válasza:
Amit még csere előtt megpróbálhatsz.Kapcsolóba fújni kevés WD-40-et.Várj kicsit.Betéve a kulcsot finoman nyomd előre a fejénél,és úgy forditsd.Volt motoromat igy vettem,használtam,és adtam el.(Nem ezért).Egy ismerősöm ugyanigy tudta használni az övét.(Nem Simsonok).
4/4 anonim válasza:
Ha cseréled, semmi esetre se vedd meg az utángyártottat, bármennyire is olcsó! Én már a második ilyennel szívok. Az egyiken nem lehet leállítani a motort mert nem kapcsol testet. A másiknak meg egyszerűen széttört a belseje.
Most olyat vettem aminek a hátuljában ott a Pirna (ott gyártották eredetileg őket) felirat és tökéletes, bár kétszer annyiba került mint az olcsóbb, de használhatatlan társai.
Ha nem tudsz Pirna kapcsolót szerezni, akkor vegyél AKA Electrinikosat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!