Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem forog el a simsonom...

Miért nem forog el a simsonom gyújtáskapcsolójában a kulcsom?

Figyelt kérdés
Van egy Simson s51-esem és tegnap menni akartam vele de nem tudtam mivel mivel a kulcs nem forgott el a gyújtáskapcsolóban.Miért lehet ez ? ki kellene cserélnem inkább ?

2014. dec. 28. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg tönkrement.
2014. dec. 28. 10:54
 2/4 A kérdező kommentje:
én is ezt sejtettem,azért köszönöm a választ
2014. dec. 28. 10:55
 3/4 lupara ***** válasza:
Amit még csere előtt megpróbálhatsz.Kapcsolóba fújni kevés WD-40-et.Várj kicsit.Betéve a kulcsot finoman nyomd előre a fejénél,és úgy forditsd.Volt motoromat igy vettem,használtam,és adtam el.(Nem ezért).Egy ismerősöm ugyanigy tudta használni az övét.(Nem Simsonok).
2014. dec. 28. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha cseréled, semmi esetre se vedd meg az utángyártottat, bármennyire is olcsó! Én már a második ilyennel szívok. Az egyiken nem lehet leállítani a motort mert nem kapcsol testet. A másiknak meg egyszerűen széttört a belseje.

Most olyat vettem aminek a hátuljában ott a Pirna (ott gyártották eredetileg őket) felirat és tökéletes, bár kétszer annyiba került mint az olcsóbb, de használhatatlan társai.

Ha nem tudsz Pirna kapcsolót szerezni, akkor vegyél AKA Electrinikosat!

2014. dec. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!