Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik 7-es BMW lenne jobb...

Melyik 7-es BMW lenne jobb választás?

Figyelt kérdés
Benzines legyen és kb 750 ezrem van rà.

2014. dec. 27. 18:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Legszebb hetes az e32 es ennyiert kapni 750iL -t, de!!!!!!

Ha nem havi 100-200km re kell es nem vagy szerelo akkor gondold vegig havi minimum 100-200 van e ra a benzin+adokon tul!

En szerelokent se mertem ez miatt bevallalni es csak e34 sor6 van de ez is 200-250ft/km+benzin+adok. Oke 200 se volt a kocsi es minden honapban egyre jobb de minden honapba jon is valami nem vart is, havi max 200-300km megyek. Fogyi is 10l ami a hetesnel 15-18lesz!

Kiadas is ott siman 2* ennyi, es mivel ritkabb bontott cucc se sok! A 750ben ketto legtomegmero es bontott se egen se foldon az uj darabja tobb szaz ezer forint! Gyertya csere is 12*1500-2500 ami egy f asztranal 4*1500-2500 es a tobbit nem is reszletezem.

Viszko kuplung,futomotor, szelepfeszek koszorules, hidrotokek, automata valto general, stb.

Ezek horror es BIZTOS varhato kiadasok!

Hidd el a nagy es luxus kocsikat hadjad meg ujkoraba a ceg igazgatoknak, oreg korukra a hozzam hasonlo kigyogyithatatlan fanatikusoknak akiknek van rutin, szerszam, masik kozlekedesi eszkoz.

Nem bantani akarlak de gondold at tudod e vallalni, E32-750iL kiadasa minimum minden cecoval 500-900ft/km!!!!!!

Ha megis akkor udv a paraszt bjjeeeeemvvveesek kozott es csapjad keresztbe mindenhol.

750ert nagypn hibatlan 1.4 1.6 1.8 benzines fiatal Toyotat kapni ami orok elet es egy nap, persze nincs bmw, merci feeeeling de a penzt se locsolod ra.

En osszeadni se merem hol jarok a kiadasokkal! Azt tudom most lenne 600 a zsebemben mit vennek a kocsimhoz,hogy kozel legyen a fullll gyari tipptopphoz....

2014. dec. 29. 04:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is megerősitem, nemhogy E32-est, de E38-ast sem éri már meg mindennapra venni, annyira jók, hogy gyönyörködj bennük, meg hétvégén a rövidebb utakra azzal mész, élvezed a luxust, amit még tud nyújtani. Igy kevesebb az esély, hogy tönkremegy valami, de a legbosszantóbb, mikor a hobbiautóra kell százezreket költeni, amivel amúgy alig mész.
2014. dec. 29. 08:55
 13/13 anonim válasza:
Nekem E38- asom van fél éve vettem 730 D. Meg van egy VW Ventom. Szép gyönyörű állapotban vettem igaz 2 milláért, Kocsi tip-top állapotban kevés kilométerrel. 750 éneért nem nagyon kapsz jó állapotban E38 -at Még E32 se nagyon. Legyalázottam meg nem érdemes venni, mert csak költeni kell rá. Meg benzines az tényleg sokat eszik. Enyém is eszik 10 liter felett még egyszer annyit mint a Vento. Szóval szívja a tankot rendesen 85 literes tank több mint 30 rugó teleitatni.Szóval ha nem keresnék jól nem lenne nagy kocsim biztos. Szóval ha jól keresel akkor vegyél, de ha keveset akkor szerintem ne. Mert rá jössz. Ja és még ne is legyen baja a kocsinak!! Mert minden drága hozzá!! Két ablaktörlő kb 15 ezer és csak apróság!!
2014. dec. 29. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!