Sajnos nem!A földút a KRESZ-ben útnak minősül.A Rendőr ugyan úgy megállíthatja,igazoltathatja!Nem ajánlom,hogy kiengedd A-s jogsi nélkül.De végső sorban a szülő felelősége/felelőtlensége.
2014. dec. 26. 20:45
3/9 anonim válasza:
Nyilván nem az apja vagy egy 15 évesnek, akkor tudnád, hogy butaságot kérdezel.
Inkább te vagy a 15 éves, aki megpróbál apu nevében kérdezni!
Vegyél! A 250-es nem földútra van, de te tudod, hiszen tud motorozni, és 125-ös krosszmotorja volt!
2014. dec. 26. 20:46
4/9 anonim válasza:
tulajdon képen egy koporsót is vehetsz melléje!!
2014. dec. 26. 21:11
5/9 anonim válasza:
vehetni vehetsz, az már más kérdés hogy hivatalosan nem használhatja. de ha a krosszal elegy, akkor ezzel sem lesz galiba. a többiekkel meg ne foglalkozz, csak irigyek. max fizeted a bírságot ha megfogja egy rendőr.
2014. dec. 26. 21:49
6/9 anonim válasza:
Én ismerek 15 éves fiút, amelyik olyan vézna, hogy egy Simontól is félteném, de ismerek olyat, amelyik olyan, mint egy 20 éves, és vezetett már 250-es crossmotort is, nem is akárhogy.
Te ismered a képességeit. De amúgy a 250-es ETZ visszalépés lesz neki a 125-ös cross után, úgyhogy nem kell aggódni :)
2014. dec. 27. 12:49
7/9 anonim válasza:
Szia!
Én 12-éves vagyok. 6 éves korom óta motorozok!Én már mentem nagy motorral is, de szerintem 250-es még neki nagy lesz. Vegyél neki egy 125-köbcentiset. Bőven elég.
Ha segítettem szívesen,ha nem akkor bocsánat hogy megszólaltam.
2014. dec. 27. 21:54
8/9 anonim válasza:
Sziasztok már megint én!
Ha olyan jól motorozik az a gyerek,akkor hazai terepen verhetetlen!Átmegy egy-két árkon és a rendőrök ott is maradtak.Ha meg megfogják kilopta a motort és kész.
2014. dec. 27. 22:04
9/9 anonim válasza:
Ha valóban volt 125 ccm-es cross motorod akkor tudhatod hogy megeszi az ETZ 250-et reggelire. A 15 Le a magyar korlátozások miatt van, valójában az a duplája vagy több mint a duplája. Bár mondjuk ha ezt magadtól nem tudod akkor kezdek kételkedni hogy valóban volt e neked cross motorod, nem lehet hogy csak egy simsonnal toltad? :) Annyit elárulok hogy földúton egy 125-ös poweres gép igen csak tud meglepetést okozni, főleg annak aki csak műúton tolta előtte. Az pedig hogy elég jól motorozol, azt már akkor mondhatod amikor legalább 10-12 év van mögötted, általában az "elégjól motorozok" és "600-as gyorsaságit vettem" fazonok szoktak 20-as éveik tájékán a túlvilágra költözni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!