Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót éri meg megcsinál...

Milyen autót éri meg megcsinálni dragsternek?

Figyelt kérdés

Gyorsulási versenyre építenék egy autót, és az érdekelne milyenből érdemes kiindulni. Nem akarok olyat amit computer irányít (audi, európai ford, stb), inkább valami klasszikus autó kellene, amibe új motort teszek majd.

Nem tudom melyik autó felfüggesztése meg váltója bírná a strapát mondjuk egy 4-5-6 literes motorral.

2014. dec. 26. 00:28
1 2
 11/15 dirtboy ***** válasza:

kevered a dragstert a sima útcai ill. gyorsulásra kipofozott autókkal.

egy dragster baromi drága dolog adrenalin hajhász milliomosok,milliárdosok játékszerei akik 10-20milliókra azt mondják hogy csak ennyi.

hatvanban van két amerikai izomautós dragos keresd meg őket hátha kiokosítanak az árakról.

nevüket nem tudom ilyen autójuk van és még ez sem az a csak dragra épített mert ők lábon viszik le a kocsikat és ott csak kerékcsere van.

8:53 kor mennek egymással versenyt.

https://www.youtube.com/watch?v=Tf2TLk3eJHY

2014. dec. 26. 12:06
 12/15 A kérdező kommentje:

hát sok butaságot olvastam :)

-értek az autókhoz

-nem azért kérdezem mert nincs elképzelésem (mérnöki diploma:on)

-és vagy egy 7.2-es v8-as motorom, arra nem kell költeni, sok alkatrészem van hozzá, egy kaszni híján van dragsterem, csak ne vagyok benne biztos(tuti nem) hogy kibírná a teljesítményét mondjuk egy eredeti 80-as chevi kardán, stb.

-nem konkrét dolgokat akarok itt olvasni igazából, hanem támpontokat, illetve nem az érdekel hogy ki mennyivel okosabb nálam :D

2015. márc. 19. 18:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Mérnöki diploma on?

Akkor ki tudod számolni, hogy mennyit bír egy kardán, vagy egy váltó, diffi. Kellett tanulnod méretezést, gépelemeket, szigorlatoztál mechanikából, nem?

Egy chevi motort pedig tudom mi bír el? Egy Chevi, amiben olyan motor volt. Egy eredeti kardán miért ne bírná ki a gyári motor teljesítményét?

Ha pedig nem gyári motort akarsz, az sehogysem jön ki 1 millióból. A motor sem.

2015. márc. 27. 10:08
 14/15 anonim válasza:
egy chevy f 100-ast megéri ha van rá elég pénzed. igazából bármelyik autóból lehet dragstert csinálni csak kellenek a megfelelő elemek.
2015. aug. 12. 14:43
 15/15 anonim válasza:
keress rá arra hogy gasser.az egy jópár millióból meg lehet csinálni
2015. aug. 31. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!