Volvo autók kinézete miért olyan öregapós?
Figyelt kérdés
Nekem a volvo autók ilyen nagypapáknak való.Más is így van vele vagy csak én?2014. dec. 24. 23:49
1/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem öregapós. Talán sokáig konzervatívabb formavilágot választottak, mint a többiek de ettől még nem öregapós. Az új autók meg.. :D
2/15 anonim válasza:
Számomra a legnagyobb élményt eddig egy Volvo S60-as adta...Én imádom a kinézetét is, szép letisztult belső, elegáns külső és nem utolsó sorban az egyik legbiztonságosabb a Volvo!
3/15 anonim válasza:
Szerintem sincs benne semmi öregapós, inkább csak nem tűnik ki a tömegből, ami nem is baj, a lényeg amit nyújt.
4/15 anonim válasza:
Mert erre a hírnévre jól rá szolgáltak a korábbi tipusaik külalakjával és így manapság nehez elvonatkoztatni a kialalkult képtől. Egyébként a mai volvók is szögletesebbek az átlagtól talán ez is oka lehet.
5/15 anonim válasza:
Mert nem taknyos hülyegyerekek a célközönség, hanem komoly, megállapodott, érett emberek.
6/15 anonim válasza:
az első autóm egy 164 aut volvo volt, a második egy svédországból hozott aut. 242-es..
már ezek is gyönyörűek voltak...
nyugodt emberek tervezik kiegyensúlyozott embereknek, akiknél az erő, szépség, biztonság így együtt kell..itt a környéken vagyunk egy páran volvós nagypapák...érdekes, ha bulizni mennek az unokák, csak a dzsipót kérik el..
mert az olyan fiatalos, bulizós..
7/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem öregapós. A Volvo inkább azt sugallja, hogy "a gazdámnak nem csak pénze van, hanem ízlése is".
Akinek csak pénze van, az meg vesz béjemvét, négykarikásfócvágent...
8/15 anonim válasza:
Mitől lenne ízlésesebb mint egy bmw tulaj? Legfeljebb különc.
9/15 anonim válasza:
... a "nagyzenés" bodzaszedők szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!