Honda MTX 80 RII típusú vízhűtéses motort megéri 100 köbcentisre fúratni? (többit leírom)
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül ez a művelet dugattyú nélkül munkadíjjal, mindennel együtt? Emellett milyen újítások szükségesek a legjobb teljesítmény és a biztonságos használat érdekében? Amiket tervezek:
- új PROX hajtókar szett
- PROX felső tűgörgő
- új szimering szett
- új tömítés szett
- karburátor teljes körű kitakarítása (gyári Mikuni)
- power szelep kitakarítása (jelenleg nem nyit ki mindig)
- kipufogó kitakarítása, szétszedése
- légszűrő kitakarítása
A másik kérdésem, hogy a motor csapágyazása (SKF) mennyibe kerülne kompletten? Minden csapágyra értem.. Amiket leírtam ezek mellé még kell valamit csinálni? (Egyébként tudom, hogy nagyon kéne a nagyobb karburátor, de jelenleg nincs rá keret..)
2014. dec. 24. 23:16
1/7 anonim válasza:
ha poweros, akkor az nem 80-as hanem 125-ös. ja meg az nem power szelep, hanem valami vákumos nyomatékkamra ha jól tudom.
3/7 anonim válasza:
attól hogy oda van írva hogy power, még nem powerszelepes.
4/7 A kérdező kommentje:
Mindegy, akkor nem power szelepes. Viszont akkor érdemes fúratni 100-asra? Meg ha nem power szelepes akkor miért nem pörög ki 6.-ban 5000 fölé? A motor általában 4000-5000 között szokott egyet rántani, azt hittem akkor nyit a power..
2014. dec. 25. 13:00
5/7 A kérdező kommentje:
Jó, ezt a témát zárjuk le, tényleg nem poweres, ATAC vezérlés.. Na de visszatérve a kérdésemre kérlek válaszoljatok mert aktuális a téma és minél előbb túl szeretnék rajta lenni!
2014. dec. 25. 13:18
6/7 anonim válasza:
ahogy olvasom, elég neki egy javítófúrás is.
7/7 anonim válasza:
ja, meg belezd ki a kipufogót, decsak a rezonátort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!